Quantcast

http://picasion.com/

Βοσνιάδης: «Αποκτά χημεία η Βέροια - ο ΠΑΟΚ μπορεί φέτος να πρωταγωνιστήσει»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόμο, αλλά και τις μεταγραφές που έγιναν στην ομάδα, εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Βέροιας, Αλέκος Βοσνιάδης. Αναλυτικά όσα είπε: "Ήταν ένα παιχνίδι που η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Ήμασταν νευρικοί στο πρώτο ημίχρονο κάναμε 1-2 φάσεις, ενώ οι αντίπαλοι έβαλαν δύο τέρματα.
Βελτιωθήκαμε στο 2ο είχαμε αυτοπεποίθηση, κρατήσαμε την μπάλα, κάναμε φάσεις και είναι πολύ θετικό που καταφέραμε να επιστρέψουμε απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως ο ΠΑΟΚ. Έχουμε πολύ δουλειά. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε μέρα κάτι. Είμαστε αισιόδοξοι και έχουμε ενισχυθεί".

Για τη διαφορετική εικόνα της Βέροιας σε σύγκριση με το φιλικό της Τούμπας: 


"Μεσοεπιθετικά σήμερα ήμασταν καλύτεροι. Στην Τούμπα μπροστά δείξαμε κακή εικόνα. Τώρα βρισκόμαστε σε καλύτερο επίπεδο η ομάδα αποκτά χημεία και θα έχει καλύτερη εικόνα".

Για τον Σισίνιο: 

"Είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής με πλούσιο βιογραφικό στην Ισπανία σε μια καλή ηλικία και είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει".

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: 

"Ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα και καλύτερους αυτοματισμούς σε σχέση με πέρσι. Μπορεί να κάνει καλύτερη πορεία. Δείχνει καλή εικόνα, έχει βάθος στο ρόστερ, έκανε νωρίς τις μεταγραφές και έτσι μπορεί φέτος να πρωταγωνιστήσει".

Για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο: 

"Είναι σημαντικό τα παιχνίδια να παίζονται στον αγωνιστικό χώρο. Να μην είναι ξεκάθαρη η κορυφή, κάθε παιχνίδι να είναι καθαρό, ο ανταγωνισμός να είναι υψηλός προκειμένου και ο κόσμος να γυρίσει στα γήπεδα".

Και κατέληξε λέγοντας: "Θα είναι καλύτερη η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Από μεταγραφές έχουμε κλείσει. Το ρόστερ μας είναι γεμάτο".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ