Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Baby boom» στο δημοτικό συμβούλιο Βέροιας

Πολλά ευχάριστα συμβαίνουν αυτή τη χρονιά στο δημοτικό συμβούλιο της Βέροιας και ειδικά τον τελευταίο μήνα. Χαΐρι για τα θέματα της πόλης μπορεί να μη βλέπουμε, τα ευχάριστα όμως έρχονται από δυο όμορφες κυρίες του δημοτικού συμβουλίου. Η Πετρούλα Παπαδίνα του συνδυασμού «Ενεργοί Πολίτες για το δήμο Βέροιας» και η Σοφία Ελευθεριάδου του συνδυασμού
«Δικαίωμα για νέα Βέροια» μπορεί να ανήκουν σε διαφορετικές παρατάξεις, έχουν όμως κάτι κοινό που τους ενώνει. Και οι δυο μέσα στο 2016 και σχεδόν την ίδια χρονική περίοδο, αποφάσισαν να προσθέσουν ένα ακόμα μέλος στην οικογένειά τους.
Μάλιστα η Πετρούλα Παπαδίνα, ήδη κρατάει στην αγκαλιά της το πανέμορφο αγοράκι που έφερε στον κόσμο πριν από λίγο καιρό και για το λόγο αυτό κέρασε, στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας, δημοτικούς συμβούλους και δημοσιογράφους. 
Η δε Σοφία Ελευθεριάδου πολύ σύντομα περιμένει να υποδεχθεί τον δεύτερο γιο της.
Δυο ακόμα δημότες Βέροιας προστίθενται λοιπόν, που από την κοιλιά ακόμα έχουν ακούσει για τα καλά τα προβλήματα της πόλης.
Πάντως, αυτό που έχουμε να σημειώσουμε είναι πως παρά την ιδιαίτερη περίοδο που διανύουν οι δυο κυρίες, ήταν και είναι τυπικότατες στην παρουσία τους στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου. 
Πετρούλα να σου ζήσει! Σοφία με το καλό!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ