Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δείτε τι βγάζει η κουζίνα του «ouzo's ouzeria»

Ανοίγεις τον κατάλογο και πραγματικά δεν ξέρεις τι να πρωτοδοκιμάσεις. Το «ouzo's ouzeria», το νέο ουζερί στην Περικλέους, απέναντι από την Παλιά Μητρόπολη, κατάφερε να παντρέψει άψογα την ατμόσφαιρα ενός μοντέρνου ουζερί με την κουζίνα της μαμάς. Κάθε μπουκιά ξεχωριστή και κυρίως χειροποίητη, αφού τίποτα από αυτά που βγαίνουν από την κουζίνα του δεν είναι προπαρασκευασμένο, τυποποιημένο ή έτοιμο. Όλα μα όλα περνάνε από τα χρυσά χεράκια του μπαμπά ψήστη και της μαμάς μαγείρισσας, που ελέγχουν απόλυτα αυτό που θα μας προσφέρουν. 

Πιάτα με κρέας ή ψάρι, μεζέδες και σαλάτες που ικανοποιούν όλα τα γούστα, ακόμα και των πιο αυστηρών ουρανίσκων, αυτών των παιδιών! Η ομάδα του «ouzo's ouzeria» χαίρονται να βλέπουν τα πιάτα να αδειάζουν με ευχαρίστηση, ενώ εμείς χαιρόμαστε να τα τρώμε αλλά... και να τα πληρώνουμε! Οι τιμές του είναι τόσο νόστιμες όσο τα πιάτα του!
Θέλετε να πάρετε μια γεύση με το μάτι; Δείτε παρακάτω μερικά από τα πεντανόστιμα πιάτα του. Και επειδή θέλετε σίγουρα να πάρετε μια γεύση με τον ουρανίσκο σας, θα το βρείτε στην Περικλέους 8 στη Βέροια, απέναντι από την 
Ανοιχτά καθημερινά εκτός Δευτέρας.
Τηλ. 2331125060

Η πιο λαχταριστή γαρίδα της πόλης

Λαχανικά στο grill με σως βαλσάμικου

Ποικιλία κρεατικών για τους... αναποφάσιστους

Τα baby καλαμαράκια μας

Ποικιλία για μπύρα και κρασί

Μπρουσκέτες μεσογειακές

Σολωμός με σως λεμονιού

Η περίφημη ouzeria. Έτσι, κάτι για του τσιπουράκι μας...

Μικτή τηγανιά που συνοδεύεται με ψητή πατάτα με σκορδοβούτυρο (και αυτό χειροποίητο!)

Μαστέλο σαγανάκι με μαρμελάδα δαμάσκηνο

Τα σαρμαδάκια της μαμάς και τα πιπεράκια του μπαμπά





ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ