Quantcast

http://picasion.com/

Βοσνιάδης: Θέλουμε να διαψεύσουμε όσους δεν μας πιστεύουν

Ο Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε την Παρασκευή στο Metropolis 95,5 και πήρε θέση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Βέροια, λόγω της αλλαγής στο ιδιοκτησιακό καθεστώς Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Βέροιας, Αλέκος Βοσνιάδης και αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα της Ημαθίας, αλλά και στον μεταγραφικό σχεδιασμό. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέκου Βοσνιάδη:
Για τα προβλήματα της Βέροιας: «Σε πολλές ομάδες υπάρχουν προβλήματα, έτσι και σε εμάς. Έχουν καθυστερήσει τα έσοδα, βλέπουμε τι γίνεται και με τη NOVA. Είχαμε την αλλαγή ιδιοκτησιακού εμείς, περνάει από τον Καρυπίδη στον Παπαδόπουλο η ΠΑΕ».

Για το υπάρχον ρόστερ της ομάδας: «Είχε ξεκινήσει η διαδικασία, μου εξήγησαν κάποια πράγματα και μου είπαν ότι υπάρχουν δυσκολίες αυτή την περίοδο. Θεωρώ ότι θα ξεπεραστούν τα προβλήματα. Όταν ήρθαμε μιλήσαμε για ενίσχυση, είναι μια καινούρια ομάδα. Από πέρυσι έχουν μείνει 6-7 ποδοσφαιριστές. Έχουν έρθει αρκετοί παίκτες και πολλοί είναι από την ομάδα νέων. Είναι πάνω από 15 στο ρόστερ. Θεωρώ ότι τις επόμενες μέρες θα ενισχυθούμε, θα έρθουν παίκτες που τα ονόματά τους δεν έχουν βγει προς τα έξω. Θα χρειαστούμε λιγότερο από δέκα μεταγραφές ακόμα και την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε σχεδόν συμπληρώσει το ρόστερ. Τουλάχιστον κατά 70-80%».

Για τον στόχο της Βέροιας: «Ο στόχος είναι η παραμονή, δεν το συζητάμε. Αν μπορέσει η ομάδα να παρουσιάσει το καλό της πρόσωπο και πάει για κάτι καλύτερο, θα είναι επιτυχία. Μακάρι να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή».

Για όσους παρομοιάζουν τη Βέροια και τον Ηρακλή με τον Πανθρακικό και την Καλλονή: «Πάντα την περίοδο που περνάμε τώρα υπάρχουν φήμες. Υπολογίζουμε πράγματα. Εμείς που είμαστε στη Βέροια έχουμε στόχο να διαψεύσουμε την εικόνα που υπάρχει μέχρι στιγμής. Μας παρομοιάζουν με τον Πανθρακικό και την Καλλονή. Ο Ηρακλής δεν πήρε αδειοδότηση, εμείς έχουμε τη δυνατότητα για μεταγραφές. Μόλις κλείσει η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό θα γίνουν οι κινήσεις, για να αποκτήσουμε δυναμική και ηρεμία. Θέλουμε να αλλάξουμε την υπάρχουσα εικόνα για να έχουμε μια καλή παρουσία. Με τον κ. Βελλή στον Απόλλωνα θα μπορούσαμε να έχουμε μόνιμη παρουσία στα μεγάλα σαλόνια. Ήταν απώλεια το ότι έφυγε από το ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν υπήρχε η εμπειρία για να γίνουν κάποια απλά πράγματα. Τώρα είναι αλλιώς τα πράγματα. Πάντα υπάρχουν προβλήματα, υπάρχει η εμπειρία. Με τη συμπαράσταση της διοίκησης θα μπορέσουμε να βάλουμε τα πράγματα σε μια τάξη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ