Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φιλική ήττα της Βέροιας από τον Απόλλωνα με 1-0

Ημέρα φιλικών η χθεσινή και ένα από αυτά ήταν ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και την Βέροια. Οι «κυανόλευκοι» έδωσαν το πρώτο τους φιλικό και επικράτησαν με 1-0 ξεκινώντας με το... δεξί, ενώ η... βασίλισσα του βορρά, έδειξε σε ένα ακόμα ματς πως θα πρέπει να γίνει ακόμα περισσότερη δουλειά προκειμένου να είναι έτοιμη στην έναρξη της Σούπερ Λίγκας.
Στα του αγώνα ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος και ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, έχοντας ως καλύτερους τους Κάσσο, Ρομάνο και Διαμαντόπουλο. Στο διάστημα αυτό ο μόνος που απείλησε από την Βέροια ήταν ο Μίλιεβιτς αλλά δύο φορές δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα, κάτι που έκανε ο Κάσσος στο 43΄διαμορφώνοντας το τελικό 1-0 για την... Ελαφρά Ταξιαρχία.

Στο δεύτερο μέρος, όπως άλλωστε συμβαίνει στα περισσότερα φιλικά, οι προπονητές και των δύο ομάδων πραγματοποίησαν πολλές αλλαγές με συνέπεια ο ρυθμό να πέσει κατακόρυφα και να μην υπάρξει κάτι καλό στο ματς.

Βέροια α’ μέρος: Λόπεθ, Μαλόν, Ναβαλόφσκι, Χαροντάκης, Καλί, Μαραγκός, Μπαλάφας, Άρτσε, Μίλιεβιτς, Αντόνιο Τόμας, Μεληκιώτης.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Καντιμοίρης, Ασίγκμπα, Λινάρδος, Φόρτες, Σαφέρ, Μελισσάς, Μαυριάς, Ξόμπλιος, Παπαγεωργίου.

Απόλλων α’ μέρος: Χιώτης, Βαλεριάνος, Ντάσιος, Δεληζήσης, Κύργιας, Πουρτουλίδης, Κονέ, Βάντερσον, Κάσσος, Ρομάνο, Διαμαντόπουλος.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι:Γεωργακόπουλος, Πάνος, Ρουμπουλάκου, Τσιάρας, Τρίγκας, Στεργίδης, Περογαμβράκης, Σιατραβάνης, Γκούφας, Αλιατίδης, Καλλέργης, Αλμπάνης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ