Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνοριοφύλακες Ημαθίας: «Υποβάθμιση το σφράγισμα του ΤΑ Νάουσας»

Η Ένωση αστυνομικών υπαλλήλων συνοριακής φύλαξης Ημαθίας (Ε.Α.Υ.Σ.Φ.Η.) , αποτυπώνει και εγγράφως την αδιάλλακτη στάση που είχε όλο το προηγούμενο διάστημα για την αναγκαιότητα να συνεχίσει να λειτουργεί το Τ.Α. Νάουσας. Από την πρώτη στιγμή που κοινοποιήθηκε η πρόθεση της Ηγεσίας στα πλαίσια της ανασυγκρότησης των Υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. σε όλη
την επικράτεια, καταθέσαμε την άποψη μας για την αναγκαιότητα συνέχισης της λειτουργείας του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας. Όχι μόνον για την εξασφάλιση του προσωπικού να υπηρετούν στην πόλη, αλλά πρωταρχικά για την ανάγκη λειτουργίας της Υπηρεσίας στα πλαίσια της εδραίωσης του αισθήματος ασφάλειας στην τοπική κοινωνία.

Προ 4 ετών η Ηγεσία της Αστυνομίας και με την «αθόρυβη» πρόταση προς το Αρχηγείο της τοπικής Ηγεσίας της Αστυνομίας, κατήργησε το Τμήμα Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Νάουσας με «στόχο» την εξοικονόμηση αστυνομικής δύναμης.
Σήμερα με τον ίδιο «στόχο» προωθείται η κατάργηση του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας. Φαίνεται πως οποιαδήποτε προσπάθειά μας, βρήκε απροσπέλαστους τοίχους και οι υποσχέσεις εξαπατήθηκαν.

Στεκόμαστε αρωγοί ακόμη και σήμερα στην προσπάθεια διατήρησης της Υπηρεσίας και επιβεβαιώνουμε ως κατάλληλοι - αφού είμαστε εργαζόμενοι - πως η καλύτερη αστυνόμευση δεν επέρχεται με καταργήσεις Υπηρεσιών και με «υποτιθέμενους» διαλόγους. Επέρχεται με ανάπτυξη, προσλήψεις προσωπικού, νέα οχήματα και νέο πνεύμα. Όταν δεν υπάρχουν δαπάνες για καύσιμα, χαρτί για τα φωτοτυπικά (ούτε φωτοτυπικά), ανάπτυξη και εκσυγχρονισμός δεν επέρχεται όσες Υπηρεσίες και να καταργηθούν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ