Quantcast

http://picasion.com/

Ρεκόρ επιτυχιών για τη Θένια Παυλίδου

Με ρεκόρ επιτυχιών η Θένια Παυλίδου αθλήτρια του Ομίλου Αντ/ρισης Βέροιας, η οποία σημείωσε τρία στα τρία στις νίκες της. Με συμμετοχή στα Tennis Europe events που διεξήχθησαν από αρχές Αυγούστου στο Κιλκίς, στη συνέχεια στα Κουφάλια και από 22 Αυγούστου στην Αριδαία, κατάφερε να μπει στη δεκαεξάδα των καλύτερων Πανευρωπαϊκών αθλητριών στα junior, τόσο στα μονά όσο
και στα διπλά. Με καταπληκτικές εμφανίσεις τράβηξε τα βλέμματα όλων των θεατών, οι οποίοι ενθουσιασμένοι την συνεχάρησαν και απόλαυσαν αγώνες υψηλού επιπέδου σε κάθε αγωνιστική της συνάντηση. Αλλά και στα Πανελλαδικά πρωταθλήματα σημείωσε επιτυχίες, βγάζοντας έξω από το κυρίως ταμπλό αθλήτριες σε καλύτερη βαθμολογικά κατάταξη από την δική της.
Συγκεκριμένα στο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα 3 Ε2 που διεξήχθη στη Νάουσα από 8-12 Ιουλίου 2016 , όπως και στο 4 Ε2 στη Θεσ/νίκη στο le Racquet από 29 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου, ανέβηκε στο βάθρο κατακτώντας την 3η θέση. Η προπονήτριά της κ. Παλαιστή Ντέπη σίγουρη για την αθλήτριά της, δήλωσε ευχαριστημένη και επεσήμανε ότι τα αποτελέσματα δεν την εκπλήσσουν, αλλά είναι αναμενόμενα μια και έχουν ως βάση την συνέπεια, την προσπάθεια και το πείσμα της αθλήτριάς της , με ώρες προπόνησης, που δεν στερούν τίποτα από αυτά που δικαιούται κάθε παιδί της ηλικίας της. Οπως τόνισε, ο στόχος του Ομίλου Αντισφαίρισης Βέροιας είναι να στηρίζει τους αθλητές/τριές του, όχι μόνο σε αθλητικές επιτυχίες που είναι το αντικείμενό του Ομίλου, αλλά να έχει υγιείς αθλητές /τριες, που προτεραιότητα έχουν τις μαθησιακές τους επιτυχίες, παράλληλα με τις αθλητικές».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ