Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Αλέφαντος»: «Ρε ποιες τηλεοπτικές άδειες; Η μάχη είναι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ»

Ακούω και διαβάζω για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες που θα δώσει η κυβέρνηση. Θα κλειστούν λέει και οι εννιά υποψήφιοι, σε κάτι δωμάτια για τρεις ολόκληρες ημέρες, δεν θα έχουν επαφή με τον έξω κόσμο και θα αναμετρηθούν για το ποιος θα δώσει τα πιο πολλά φράγκα για την απόκτηση πανελλαδικής άδειας. Μάλιστα, στην δημοπρασία θα είναι τα ίδια τα αφεντικά! ΣΚΑΙ, ΑΝΤ1, STAR,
ALPHA, θα παίξουν τα ρέστα τους για να μείνουν ζωντανοί. Τρίχες λέω εγώ. Η μάχη είναι μια. Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ. Πω, ρε μάγκα μου. Να ήμουν σε μια γωνιά και να έβλεπα τον Ιβάν να κονταροχτυπιέται με τον Βαγγέλα. Ρε ποιες τηλεοπτικές άδειες; Η μάχη είναι Μαρινάκης - Σαββίδης. Οι υποψήφιοι λοιπόν, το μόνο που χρειάζεται είναι να έχουν τα... χρήματα, καθώς όλη η διαδικασία είναι σχεδιασμένη και με γνώμονα να διασφαλιστεί το κέρδος του δημοσίου από τη δημοπράτηση των αδειών για πρώτη φορά μετά από 27 χρόνια λειτουργίας ιδιωτικής τηλεόρασης.
Το μαρούλι ξεκινάει από τα 3.000.000 ευρώ και θα αυξάνεται κατά 500.000 όταν ένας υποψήφιος πατάει το enter. Όπως διαφαίνεται, μια άδεια μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 40.000.000 ευρώ. Αν παιζόταν στο στοίχημα, θα έπαιζα δαγκωτό Σαββίδη και Μαρινάκη, γιατί απλά γνωρίζω την ιδιοσυγκρασία τους. Κατά την γνώμη μου, δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουν αυτήν την μάχη. Είναι θέμα πρεστίζ και για τους δύο. Θα παίξουν τα ρέστα τους! Δεν θα το δεχόντουσαν ποτέ, να βγούνε από το κτίριο με σκυμμένο το κεφάλι και χαμένοι. Καλύτερα να χάσουν 10 - 20 εκατομμύρια, παρά να ξεφτιλιστούν. Μην σας πω, πως τα 40 εκατομμυριάκια είναι πολύ λίγα για αυτούς. Είναι θέμα εγωισμού... Γράψτε το! Θα τινάξουν την μπάνκα στον αέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ