Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κερδίζει το στοίχημα στον Άρη ο Καρυπίδης

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όλα δείχνουν να κινούνται σε ρυθμούς που αναλογούν στην ιστορία της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Της παρουσίας της στη μεγάλη τη τάξη κατηγορία της χώρας και σε καμία περίπτωση στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής όπου αγωνίστηκε τη τελευταία διετία ή σε αυτό της Football League της προσεχής περιόδου. Τόσο σε πάγκο και ρόστερ, αλλά και τεχνικό τιμ
με τις επιλογές της διοίκησης του Ημαθιώτη επιχειρηματία Θόδωρου Καρυπίδη όσο πολύ περισσότερο στην κερκίδα. Στις κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης» έδωσαν το παρών 10.000 και πλέον φίλαθλοι του Άρη στέλνοντας για μία ακόμη φορά το δικό τους μήνυμα. Της δίψας για την επιστροφή της Super League και της αμέριστης στήριξης που είναι αποφασισμένοι να παρέχουν στην αγαπημένη τους ομάδα ώστε να γίνει πράξη. 
Ο κόσμος του Άρη φώναξε «παρών» στο φιλικό με την ΑΕΚ και παρά την ήττα με 1-2 μετά το τέλος του παρέμενε στη θέση του και συνέχιζε να χειροκροτεί τους ποδοσφαιριστές του Νίκου Αναστόπουλου. Ακόμη και όταν αυτοί κατευθύνθηκαν και μπήκανε στα αποδυτήριά τους και ειδικότερα στη Θύρα 3 όπου συνέχισαν να τραγουδούν. Σε ένα ακόμη δείγμα πως η εικόνα των επόμενων μηνών στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση με τα δύο προηγούμενα χρόνια.


Εμπιστοσύνη σε Καρυπίδη
Συνάμα η παρουσία αυτού του αριθμού των φιλάθλων του Άρη στις κερκίδες του δείχνει ξεκάθαρα πως ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Θόδωρος Καρυπίδης κερδίζει μέσα από την καθημερινή του δουλειά του με τους συνεργάτες τουυ το προσωπικό του στοίχημα. Να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Σε ένα χρονικό λιγότερο του ενός μηνός για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, σε Football League και Κύπελλο Ελλάδος, καθώς έχει ολοκληρωθεί το 80% των μεταγραφών, έγινε πράξη η νέα ΠΑΕ και προχωράει η εκκαθάριση. Με βάση τα παραπάνω ο απαιτητικός κόσμος του Άρη δείχνει να έχει αρχίσει να τον εμπιστεύεται με το άρωμα της κερκίδας να θυμίζει κάτι από τις καλές εποχές αρχίζοντας να αφήνει στην άκρη την πικρία του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ