Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Επιλογή από το MLS

Από το πρωτάθλημα των ΗΠΑ και συγκεκριμένα από τον αγώνα Φιλαδέλφεια – Ουάσινγκτον προκύπτει η βασική πρόταση του Betarades.gr για σήμερα, Σάββατο. Πριν περάσουμε στην ανάλυση, μην ξεχνάτε ότι αύριο, Κυριακή (10/07) διεξάγεται το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στη Γαλλία και την Πορτογαλία και στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν να παίξετε στοίχημα στον τελικό του Euro. Από την εκτός έδρας ήττα με 0-1 από τους Χιούστον προέρχεται η Φιλαδέλφεια, που μπορεί να μην παρουσιάστηκε καλή, ωστόσο γνώρισε την ήττα στο 90’+5 από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαϊντάνα. Το σύνολο του Κέρτιν μετράει δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες στα πέντε τελευταία για το πρωτάθλημα και δείχνει να έχει χάσει τον αγωνιστικό ρυθμό στον οποίο βρισκόταν. Υποχώρησε στη δεύτερη θέση της ανατολής με 26 βαθμούς και ρεκόρ 7-5-6, ενώ βρίσκεται στο -4 από την κορυφή και τη Σίτι, έχοντας όμως παιχνίδι λιγότερο. Κόντρα στην ανεβασμένη Ουάσινγκτον οι γηπεδούχοι αναμένεται να έχουν δύσκολο έργο, αλλά καλούνται να πάρουν νίκη ψυχολογίας που θα τους επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών. Σημαντικές οι απουσίες των Γιάρο, Χέρμπερς και Λε Του.
 Από την εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στη Σολτ Λέικ προέρχεται η Ουάσινγκτον, από την άλλη πλευρά, με το βαθμό της ισοπαλίας να έρχεται στο 90’+2 από τον Τζέφρεϊ. Το σύνολο του Μπεν Όλσεν παρέμεινε για τρίτο σερί παιχνίδι αήττητο επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική του άνοδο, ενώ ο κύριος λόγος τηα αγωνιστικής ανάκαμψης φαίνεται να είναι η αμυντική λειτουργία της ομάδας, που έχει κρατήσει το μηδέν παθητικό στα τρία από τα πέντε τελευταία. Οι φιλοξενούμενοι στα πέντε τελευταία μετρούν δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα και καλούνται να συνεχίσουν σε αυτούς τους ρυθμούς ώστε να διατηρήσουν τη θέση τους εντός της εξάδας που οδηγεί στα πλέι οφ και την post season. Κόντρα στη Φιλαδέλφεια το έργο τους είναι αρκετά δύσκολο, θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να πάρουν τους τρεις βαθμούς και, επομένως, θα πάμε με τον Άσσο σε απόδοση 1.98. Πέρα από τη βασική μας πρόταση, έχουμε ξεχωρίσει τρία ακόμη σημεία από το σημερινό κουπόνι του πάμε στοίχημα. Πιο συγκεκριμένα, το 2 DNB σε απόδοση 2.02 στον αγώνα Τζουργκάρντεν – Νόρκεπινγκ, τον Άσσο σε απόδοση 2.30 στην αναμέτρηση Τρόμσο – Χάουγκεσουντ και, τέλος, το χάντικαπ -1 γκολ της Χαφναρφιόρντουρ κόντρα στη Βίκινγκουρ, σε απόδοση 2.00.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ