Που θα πάνε φέτος διακοπές οι Βεροιώτες; (ΦΩΤΟ + ΛΙΣΤΑ)

ΠΑΡΤΕ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
Το καλοκαίρι βρίσκεται σχεδόν στη μέση του, ωστόσο οι περισσότεροι Βεροιώτες φαίνεται να κάνουν τα σχέδιά τους για διακοπές τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Πού όμως θα επιλέξουν να περάσουν τις όλο και λιγότερες μέρες διακοπών τους φέτος οι Βεροιώτες; Τους δημοφιλείς προορισμούς που προτιμούν
για τις φετινές διακοπές τους οι Έλληνες συγκεντρώνει έρευνα της Trivago. Με την πρώτη θέση να καταλαμβάνεται και φέτος από τα Χανιά, όπως και το περασμένο καλοκαίρι, τα φώτα φαίνεται να είναι στραμμένα στην Κρήτη για το φετινό καλοκαίρι. Δείτε και πάρτε ιδέες:
Σταθερή φαίνεται και η προτίμηση για την Σαντορίνη, η οποία διατηρεί τη δεύτερη θέση στην κατάταξη προτιμήσεων των Ελλήνων, την ίδια θέση στην οποία είχε κάνει την εμφάνισή της και κατά το περασμένο καλοκαίρι.
Αρκετές θέσεις υψηλότερα από την περασμένη χρονιά βρίσκεται η Ζάκυνθος, η οποία είναι τρίτη, ακολουθούμενη από τη Νάξο και την Κέρκυρα.
Η Κέρκυρα, μάλιστα, φαίνεται να έχει ανέβει πολύ στις προτιμήσεις, καθώς πέρυσι η θέση που είχε ήταν η 15η.
Έκτη κατατάσσεται η Πάρος, δύο θέσεις υψηλότερα από πέρυσι, με τη Ρόδο να ακολουθεί στην έβδομη θέση, παραμένοντας σταθερή συγκριτικά με το καλοκαίρι του 2015.
Στην όγδοη θέση κάνει την εμφάνισή της η Λευκάδα, ακολουθούμενη από τη Μήλο, ενώ η δεκάδα ολοκληρώνεται με την Κεφαλονιά.
Ο προορισμός που ακολουθεί την πρώτη δεκάδα μάς μεταφέρει πιο βόρεια, αφού η Θάσος φαίνεται να προτιμάται ιδιαιτέρως φέτος, κάνοντας την εμφάνισή της μεταξύ των κορυφαίων προορισμών, σε αντίθεση με πέρυσι που δεν τα είχε καταφέρει να βρίσκεται μεταξύ των 15 δημοφιλέστερων προορισμών για τους Έλληνες.
Τέλος, η Σκιάθος καταλαμβάνει την 12η θέση, ενώ η δεκαπεντάδα ολοκληρώνεται με τη Σύρο, τα Σύβοτα και τη Σκόπελο.
Στον πίνακα που ακολουθεί φαίνονται οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές.

Δημοφιλείς αναρτήσεις