Quantcast

http://picasion.com/

Πατσίκας σε Βοργιαζίδη: «Δώστε τα κλειδιά της πόλης στον Μπαλτά»!

Σαφείς αιχμές για τους χειρισμούς της διοίκησης του Δήμου άφησε κατά την τοποθέτησή του στο χθεσινό Δ.Σ. ο δημοτικός σύμβουλος Ζήσης Πατσίκας. «Δεν τιμά τον Δήμαρχο, ούτε το δημοτικό συμβούλιο, ότι μια τόσο σοβαρή απόφαση για το μέλλον της πόλης λαμβάνεται χωρίς να το γνωρίζει – κατά ομολογία του – ο ίδιος ο Δήμαρχος. Δεν είναι τυχαίο όμως ότι μια υπηρεσία αγνοεί επιδεικτικά το κυρίαρχο πολιτικό όργανο του Δήμου Βέροιας», σχολίασε ο κ. Πατσίκας. Και συνέχισε: 

«Θα σας πω γιατί. Αφού το μήνυμα το είχε λάβει από εδώ μέσα η αρχαιολογία, να κάνει ό,τι θέλει σε αυτή την πόλη…

Όταν συζητάει ολόκληρο το δημοτικό συμβούλιο επί ώρες και το κατευθύνετε, εσείς κύριε Βοργιαζίδη, να φοβηθεί την αρχαιολογία και να μην επικαιροποιήσει παλιότερη απόφαση για το πιο απλό θέμα: για το πού θα κάνει στάση ένα αστικό!

Όταν έρχεται εδώ υπάλληλος της αρχαιολογίας και σας το ξεκαθαρίζει ότι δεν θα δεχτεί ερωτήσεις και εσείς την ακούτε μην αντιδρώντας.

Όταν όποιος τολμήσει να αφήσει την παραμικρή αιχμή κατά της αρχαιολογικής υπηρεσίας, σπεύδουν πολλοί από τη δημοτική αρχή να κάνουν τους αυτόκλητους συνηγόρους…

Όταν προσπαθούμε να ανοίξουμε θέμα για την ανάπτυξη της Βεργίνας και την ανάγκη αλλαγής του πολεοδομικού σχεδιασμού για να έρθουν επενδύσεις στον τουρισμό, εσείς λέτε ότι είναι μια χαρά ως έχει.

Όταν το έγγραφο του υπουργείου έχει ημερομηνία 30 Μαΐου, το παραλάβατε στις 9 Ιουνίου και το βλέπουμε μπροστά μας σχεδόν δύο μήνες μετά… Αλήθεια αυτό το διάστημα τι κάνατε; Έπαιρνε, λέει, τηλέφωνο ο αντιδήμαρχος στο υπουργείο και δεν απαντούσε κανείς!!! Μα καλά, δεν έπρεπε να τρέξετε την άλλη μέρα κιόλας στο υπουργείο; Εσείς προσωπικά.

Δυστυχώς, όταν συμβαίνουν όλα αυτά, φυσικά και δεν θα σας ρωτήσει κανείς.

Γιατί το μήνυμα έχει περάσει, όσο πιο επίσημα γίνεται: «Σε αυτή την πόλη δεν διοικεί η δημοτική αρχή».


Καταλήγοντας ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης πρότεινε το εξής: 

«Είναι ξεκάθαρο ότι θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι, να συγκροτηθεί η επιτροπή που θα πάει άμεσα στο υπουργείο, με επικεφαλής τον Δήμαρχο. Και να πάμε να παραδώσουμε στον κύριο Μπαλτά, τα κλειδιά της πόλης να έρθει να διοικήσει αυτός».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ