Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Ειλικρίνεια»: Αγνά κρέατα, και έτοιμες πεντανόστιμες λύσεις!

Τα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια» δεν είναι απλά τα κρεοπωλεία που εμπιστευόμαστε εδώ και χρόνια για το κρέας που θα προσφέρουμε στην οικογένειά μας... Τα προτιμούμε για τα αγνά, ελληνικής καταγωγής κρέατα που μας προμηθεύει, για τα προϊόντα, όπως γαλακτοκομικά, αλλαντικά και αυγά από ντόπιες φάρμες και φυσικά για τις έτοιμες λύσεις που μας φτιάχνει καθημερινά με τις
πιο πετυχημένες συνταγές!

Αν δεν έχετε χρόνο να ετοιμάσετε κάτι καλό, περιποιημένο και μερακλίδικο ή αν δεν το έχετε και πολύ με τη μαγειρική, τα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια» μας ετοιμάζουν ελληνικά παραδοσιακά φαγητά αλλά και πιο... γκουρμέ καταστάσεις, για να κάνουμε και μεις το «κομμάτι» μας στην κουζίνα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ανάψουμε το μάτι!
Τι θα βρούμε; Από πίτα burger, μοσχάρι ή χοιρινή μπριζόλα με σάλτσα γιαουρτλού, μοσχάρι με κόκκινη σάλτσα και δενδρολίβανο, χοιρινή μπριζόλα με κόκκινη σάλτσα και σχοινόπρασο, τηγανιά μοσχαρίσια με λαχανικά, σουβλάκια κοτομπέικον, σεφταλιές, μοσχάρι με άσπρη σάλτσα, μπιφτέκια μοσχάρι, σουτζουκάκια μπιφτέκια κοτόπουλο, σνίτσελ χοιρινά και κοτόπουλο έτοιμα παναρισμένα, τηγανιές και μαριναρισμένες μπριζόλες, μέχρι και τα φημισμένα κολοκυθάκια γεμιστά και γεμιστές πιπεριές. 

Ότι θελήσετε από τα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια», αρκεί ένα τηλέφωνο στα 2331061683 και 2331021811 για να κάνετε την παραγγελία σας και σας ετοιμάζουμε ότι θέλετε, όποτε το θέλετε. 

-Ειλικρίνεια 1: Λεωνίδου 2 (Κεντρικής) τηλ. 2331061683

-Ειλικρίνεια 2: Καρακωστή 15 τηλ. 23
31021811

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ