Quantcast

http://picasion.com/

Τον Πρωταθλητή Φίλιππο τίμησε ο Πατριάρχης

Τον πρωταθλητή και κυπελλούχο Φίλιππο τίμησε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος την Τρίτη. Μετά την τελετή υποδοχής που επεφύλαξε το Βεροιώτικο κοινό στον Πατριάρχη και τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό στον Παλαιό Μητροπολιτικό Ναό Βέροιας που ακολούθησε, ο Μητροπολίτης πήρε τον λόγο και ανέφερε ότι η Μητρόπολη τιμά τον Φίλιππο για την κατάκτηση της κορυφής του Ελληνικού χάντμπολ. Την απονομή του χρυσού μεταλλίου της Μητρόπολης έκανε στον πρόεδρο του Φιλίππου Γιώργο Φύκατα ο Πατριάρχης. Ο κ. Φύκατας του θύμισε ότι ο Φίλιππος επισκέφθηκε το Πατριαρχείο το 2003, πριν από τον επαναληπτικό με την Μπεσίκτας.
Την ομάδα του Φιλίππου εκτός από τον πρόεδρο Γιώργο Φύκατα, συνόδεψαν ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Παναγιώτης Σαράφης και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής Γιώργος Μεταξάς, Σωκράτης Δελαντώνης, ο προπονητής Στέλιος Σεϊρεκίδης, ο βοηθός προπονητή Κώστας Δεληγιάννης και ο φυσιοθεραπευτής Φώτης Κωνσταντάκος.
Τους αθλητές εκπροσώπησαν οι Γρηγόρης Σανίκης, Σταύρος Παπαδόπουλος, Άγγελος Δραγκόλας, Χρήστος Ευαγγελόπουλος, Γιώργος Κότσυφας, Νίκος Αρβανιτίδης, Τάσος Τριανταφυλλίδης και Νίκος Νικολαΐδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ