Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το κρίσιμο σταυροδρόμι του Χρυσοχοΐδη

ΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΝΔ, ΤΑ ΔΥΟ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ
Τέτοια παραπολιτικά άρθρα τα διαβάζετε μόνο στο «Βεροιώτη», που βρίσκεται συνεχώς στην πρώτη γραμμή των πολιτικών εξελίξεων. Πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει πριν από ένα μήνα περίπου, ότι ο Ημαθιώτης πρώην υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης «φλερτάρει» έντονα με το
κόμμα της ΝΔ. Η επιβεβαίωση ήρθε μερικές εβδομάδες αργότερα, από τον ίδιο, όταν σε συνέντευξή του έκλεισε το μάτι στον Κυριάκο Μητσοτάκη και έπλεξε το εγκώμιό του. Επειδή ο «δαιμόνιος» σε τέτοια ρεπορτάζ βρίσκεται πολύ μπροστά, θα σας παρουσιάσουμε τα δύο σενάρια που παίζουν για την μελλοντική πολιτική πορεία του «Μισέλ»

Α' ΣΕΝΑΡΙΟ (ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΝΔ)

Είναι το ιδανικότερο σενάριο για τον Χρυσοχοΐδη. Αν μπει στις εκλόγιμες θέσεις του επικρατείας, δεν χρειάζεται καν να τρέξει, αφού θα είναι σίγουρος στην επόμενη Βουλή. Το αγκάθι αυτού του σεναρίου είναι οι αντιδράσεις που θα υπάρξουν από τα μεγαλοστελέχη του κόμματος που θα δούνε ένα πρώην Υπουργό του ΠΑΣΟΚ, να φιγουράρει στο δικό τους ψηφοδέλτιο.

Β' ΣΕΝΑΡΙΟ (ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗ Β' ΑΘΗΝΩΝ)

Ένα συντηρητικό σενάριο, το οποίο έχει μεγάλη βάση, καθώς ο Χρυσοχοΐδης μέχρι και το 2015 εκλεγόταν εκεί με το ΠΑΣΟΚ. Δεν αποκλείεται να κατέβει και πάλι στην μάχη, αν και οι πιθανότητες εκλογής είναι μοιρασμένες, καθώς θα έχει να αντιμετωπίσει μεγαθήρια που πολιτεύονται εκεί για πάρα πολλά χρόνια.

Πάντως, μια κάθοδο του Χρυσοχοΐδη με τη ΝΔ, αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητές του, να μπει και πάλι στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, σε αντιθέση με την Δημοκρατική Συμπαράταξη που οι πιθανότητες είναι ελάχιστες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ