Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ισραηλινή «απόβαση» στη «Spot Team»

Το Διεθνές Τουρνουά Handball «Βριληττός 2016» ολοκληρώθηκε και η πόλη της Βέροιας αποχαιρέτισε τους εκατοντάδες αθλητές από διάφορες χώρες που συμμετείχαν στη μεγάλη αυτή αθλητική διοργάνωση. Η πόλη, η διοργάνωση, η διασκέδαση και το φαγητό, απέσπασαν πολύ θετικά σχόλια από τους φιλοξενούμενους...
αλλά ένα κατάστημα της πόλης ήταν αυτό που τράβηξε το ενδιαφέρον των αθλητών από το Ισραήλ. Το κατάστημα «Spot Team» της Μ. Αλεξάνδρου, έγινε στέκι για την ομάδα του Ισραήλ, που το επισκέφθηκε ουκ ολίγες φορές για να προμηθευτεί ρούχα, παπούτσια και αθλητικά αξεσουάρ από τη νέα ανοιξιάτικη κολεξιόν. 
Η Βεροιώτικη εταιρεία αθλητικών ειδών ήταν μάλιστα και μεγάλος χορηγός και υποστηρικτής της διοργάνωσης, ντύνοντας παράλληλα και πολλές από τις συμμετέχουσες ομάδες, καθώς και όλους τους εθελοντές και τους διοργανωτές, ενώ χάρισε σε κάθε αθλητή και από ένα αναμνηστικό μπλουζάκι της διοργάνωσης, με την υπογραφή και ετικέτα της εταιρείας που «γεννήθηκε» στη Βέροια και έχει καταξιωθεί στα μεγαλύτερα αθλητικά σαλόνια της Ελλάδας.
Μάλιστα, η Οργανωτική Επιτροπή του Διεθνούς Τουρνουά handball «Βριληττός 2016» απένειμε βραβείο στη «Spot Team», θέλοντας να την ευχαριστήσει για την υποστήριξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ