Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εντός «έδρας» Καλαϊτζίδης, Καρατζιούλα, Τεληγγιανίδης, Σαρηγιαννίδης, Χειμώνας και Μούρνος

«Βεροιώτικη» ήταν η σημερινή τακτική συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς σήμερα σειρά είχε η έδρας της αντιπεριφέρειας Ημαθίας να την φιλοξενήσει. Όπως ήταν φυσικό, ο δικός μας αντιπεριφερειάρχης και οι Ημαθιώτες περιφερειακοί σύμβουλοι είχαν την τιμητική τους, καθώς πέρα από τις τοποθετήσεις τους κατά τη διάρκεια της συζήτησης των θεμάτων, απηύθυναν ξεχωριστά ο καθένας τους χαιρετισμό στους συναδέλφους τους. 
Το λόγο μετά τον Απόστολο Τζιτζικώστα πήρε ο Κώστας Καλαϊτζίδης, όπου έκανε παράλληλα μια σύντομη αναφορά στα έργα που είτε ολοκληρώθηκαν στην προηγούμενη προγραμματική περίοδο, είτε βρίσκονται σε εξέλιξη σήμερα, είτε βρίσκονται στο στάδιο της μελέτης. Αναφέρθηκε και στην έλλειψη ενός κτιρίου για την αντιπεριφέρεια, λέγοντας πως είναι η μοναδική που δε διαθέτει δικό της σπίτι. «Εύχομαι κ. Περιφερειάρχα, να γίνει σε αυτή τη θητεία η μελέτη και στην επόμενη να το εγκαινιάσετε», ανέφερε.

Στη συνέχεια πήραν το λόγο η Νίκη Καρατζιούλα, ο Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, ο Στάθης Σαρηγιαννίδης, ο Σάκης Χειμώνας και ο Δημήτρης Μούρνος, που καλωσόρισαν τους συναδέλφους τους, κάνοντας παράλληλα και τις τοποθετήσεις τους για θέματα της Ημαθίας.





ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ