Quantcast

http://picasion.com/

Τον Άρη υποδέχονται για φιλικό παιχνίδι οι Παλαίμαχοι της Βέροιας

Οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές της Βέροιας θα υποδεχθούν τη Δευτέρα στη Βέροια την ομάδα Παλαιμάχων του Άρη Θεσσαλονίκης και οι ποδοσφαιρικές συγκινήσεις δεν θα λείψουν. Ο αγώνας αυτός μπορεί να είναι φιλικού χαρακτήρα, κρύβει όμως πολλά κίνητρα γοήτρου. Διότι θα συμμετάσχουν δύο ομάδες που άφησαν τη δική τους σφραγίδα στο ελληνικό ποδοσφαιρικό στερέωμα...

Η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλους τους φιλάθλους. Ο αγώνας θα γίνει στο Στάδιο Βέροιας με ώρα έναρξης 6.00 μ.μ.

Έτσι οι φίλαθλοι για μία ακόμη φορά θα έχουν την τύχη να θαυμάσουν ζωντανά τον βιρτουόζο Ανδρέα Ελευθεριάδη, τον αέρινο Χρήστο Υφαντίδη, τον πασαρέλα Τάκη Παπατζίκο, τη σαΐτα Γεώργιο Σιούτη, τον κέρβερο Λευτέρη Κελεσίδη, τον μαέστρο Μπάμπη Σαββίδη, τον κεφαλοσφαιριστή Θωμά Λιόλιο, τον Μίλη Αδαλόγλου-Βεζυργιανόπουλο, Φουλατσικλή, Κατσώνη-Καλτσά κ.λπ.

Το κοουτσάρισμα της Βεροιώτικης ομάδας θα κάνει ο μαιτρ των προπονητών, ο μαιτρ της ζώνης Γιώργος Χατζάρας που χρημάτισε με μεγάλη επιτυχία και ποδοσφαιριστής και των δύο συλλόγων του Άρη και της Βέροιας και από ότι ακούγεται έχει ετοιμάσει ήδη τα πλάνα του νέες τακτικές και εκπλήξεις βόμβες στη σύνθεση.

Ήδη μέχρι στιγμής δήλωσαν συμμετοχή στη Βέροια οι εξής μάχιμοι ποδοσφαιριστές:
Υφαντίδης, Παπατζίκος, Σιούτης, Κατσώνης, Κελεσίδης, Μίλης, Μελετίδης, Αδαλόγλου, Ελευθεριάδης, Σαββίδης, Ταντής, Παπανώτας, Χολόπουλος, Βεζυργιαννόπουλος, Φουλατσικλής, Μαντζαρίδης, Νατσούρας, Παγγούρας, Τρούπκος, Καλτσάς, Σταφυλίδης, Κολεσίδης, Κεσίδης, Τουτουντζίδης, Ορδουλίδης, Μπαλτζής, Τσιούχας, Χωματάς.

Επίσης συμμετέχουν και συμπαραστέκονται στην προσπάθεια αυτή οι παλιότεροι ποδοσφαιριστές της Βασίλισσας: Θεοδωρίδης Θέμης, Θωμάς Παπαδόπουλος, Νίκος Τσιρέλας, Ιωάννης Μπαρμπαρούσης, Σωκράτης Κουσουλάκης, Παναγιώτης Μιχαηλίδης, Χάρης Μπλατσιώτης, Μπάμπης Ακριβόπουλος, Χρήστος Γιατζιτζόπουλος, Ζήσης Μήτας, Δημήτρης Γκέσιος. Ήδη οι δύο τελευταίοι εξεδήλωσαν την επιθυμία και σκέφτονται να πάρουν μέρος έστω για μικρό χρονικό διάστημα.

Επίσης οι παράγοντες: Ιωαννίδης Γιάννης, Διαμάντης Στέργιος, Αντώνης Μπιζέτας, Τζώρτζης Σπανός, Νίκος Ζεϊμπέκης, Δάνος Φιλιππίδης και πολλοί φίλαθλοι που συμμετέχουν και στα εκτός έδρα παιχνίδια.

Διαιτητής του αγώνα ο Μπάμπης Σουκιούρογλου.

Ενώ στους χορηγούς του αγώνα συγκαταλέγονται μέχρι στιγμής οι: Παναγιώτη Κότσυφας ιδιοκτήτης του ταπητοκαθαριστηρίου «ΠΑΠΑΚΙΑ», ο επιχειρηματίας Κλέαρχος Δεγαϊτας από Θεσσαλονίκη, ο Δήμος Βέροιας, ο ένθερμος οπαδός του Άρη Κώστας Σαμανίδης, το ζαχαροπλαστείο «ΛΙΝΤΟ», η επιχείρηση «Κανδύλας» και τα Άνθη  Φυτά "Καλαϊτζής".

Στην ομάδα του Άρη δήλωσαν συμμετοχή οι: Γιάννης Βένος, Γρηγόρης Κάκαλης, Γιώργος Φοιρός, Γιάννης Μιχαλίτσος, Τζιφόπουλος, Κολτσίδας, Δράμπης, Οικονομίδης, Κούης, Τζώρας, Τσίλιος, Μπιμπισίδης, Χατζόγλου, Μπουγιουκλής, Σαμόλης, Δέλιος, Βζούκας, Κολτσίδας, Τολούδης,
 κ.ά.

Καλούνται οι φίλαθλοι να τιμήσουν με την παρουσία τους τον εν λόγω αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ