http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Περιμένουν τη λίστα του «Ελέ» στη Βέροια

Τη λίστα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου με τους παίκτες που επιθυμεί να παραμείνουν από το υπάρχον ρόστερ, περιμένουν στη διοίκηση της Βέροιας για να ξεκινήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Η Βέροια, για μια ακόμη χρονιά,
παρότι η σεζόν ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες, τερμάτισε ξανά πολύ χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα... Ωστόσο, οι άνθρωποι της ομάδας, με πρώτο τον Θόδωρο Καρυπίδη θεωρούν πως με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο στον πάγκο, μπορεί να δημιουργηθεί μια ομάδα με μέλλον, που θα κάνει μια καλή πορεία τη νέα χρονιά.

Γι’ αυτό άλλωστε και η διοίκηση της Βέροιας περιμένει από τον «Ελέ» να παραδώσει τις επόμενες ημέρες (πιθανότατα με την επιστροφή τους από την άδεια του Πάσχα) μια λίστα με τους παίκτες από το υπάρχον ρόστερ, που επιθυμεί να παραμείνουν στην ομάδα. Μερικά από τα ονόματα που φαίνεται να υπάρχουν σε αυτή είναι των Καντιμοίρη, Βεργώνη, Μπαλάφα και Ναζλίδη.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ