Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όλοι μαζί μια δυνατή φωνή στη Βέροια για τα παιδιά με αυτισμό

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 30/3 στο κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ στη Βέροια η μουσική εκδήλωση «Όλοι μαζί μια φωνή» που διοργάνωσε ο σύλλογος Μ.Α.μ.Α (Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό) με συνδιοργανωτή το σχολείο Ειδικής Αγωγής Βέροιας. Την εκδήλωση έντυσε μουσική ο Σύλλογος Φίλων και Μουσικής Χορωδίας Βέροιας «Μουσική Πολυφωνία», μια νεοσύστατη ομάδα 45 ατόμων που τους ένωσε η αγάπη για την ποιοτική ελληνική μουσική...

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Σοφιανίδης και Θεόφιλος Κορωνάς, η περιφερειακή σύμβουλος Νίκη Καρατζιούλα, οι δημοτικοί σύμβουλοι Διονύσης Κουλουριώτης, Στέργιος Διαμάντης, ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Διονύσης Διαμαντόπουλους, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας Διαμαντόπουλος Βασίλειος, ο πρόεδρος του Συλλόγο Εκπαιδευτικών Α/θμιας Ημαθίας και πλήθος κόσμου.
Την εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος του Συλλόγου Ελένη Στεφανάκη , ευχαριστώντας τη Μουσική Πολυφωνία και αναφέροντας κάποια στοιχεία για τον νεοϊδρυθέν σύλλογο που σκοπό έχει να να δημιουργηθούν δομές στη Βέροια για τα παιδιά με αυτισμό, καθώς τα συγκεκριμένα παιδιά χρειάζονται εξατομικευμένη εκπαίδευση και δομές για αξιοπρεπή διαβίωση.
Η Μουσική Πολυφωνία, υπό τη διεύθυνση του Μιχάλη Κολοκοτρώνη, που παρά το... νεαρό της ηλικίας της έχει αποκτήσει πολλούς φίλους στη Βέροια, ενθουσίασε για μια ακόμα το κοινό. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:




















ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ