Ο ΟΓΑ με ανακοίνωση του πληρώνει την Παρασκευή τα οικογενειακά επιδόματα σε δικαιούχους του 2015 που εκκρεμεί η πληρωμή τους. Οι δικαιούχοι που θα πληρωθούν ανέρχονται σε 36.491. Ειδικότερα η Διοίκηση του ΟΓΑ ανακοίνωσε ότι Tην Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016 θα καταβληθούν σε 36.491 δικαιούχους Οικογενειακά Επιδόματα (Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών)... εκκρεμών αιτήσεων (A21) του έτους 2015, που επεξεργάστηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΓΑ. Η συνολική δαπάνη για τις πληρωμές αυτές ανέρχεται στο ποσό των 24.007.554 €. Χρήσιμες πληροφορίες παρέχονται από την ιστοσελίδα του ΟΓΑ (www . oga . gr ), όπου υπάρχει η ένδειξη ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΟΓΑ, στην ενότητα «Υπηρεσίες προς το Κοινό», στο πεδίο «Πληροφορίες Οικογενειακών».
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Στο πένθος έχει βυθιστεί η κοινωνία της Βέροιας, μετά την είδηση του θανάτου του Δημήτρη Στριμπίνου. O εκλιπών ταξίδεψε για την «Γειτονιά
-
Σφίγγουν περισσότερο τον κλοιό οι αγρότες, με μόνιμο αποκλεισμό και των δύο ρευμάτων στα διόδια των Μαλγάρων, που αποφάσισαν από την
-
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι Μακροχωρίτες μόλις τον αντίκρυσαν - Ήρθε για επαγγελματικούς λόγους
-
Τι δήλωσε η ιδιοκτήτρια Εύα Ζουμπουρίδου στην ΕΡΤ Στη Νέα Νικομήδεια, μόλις λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Βέροια βρίσκεται
-
Ουρές χιλιομέτρων στο Νησέλι - Σταματημένα τα ΙΧ από το ΣΕΑ Πλατάνου - Πρέπει να ανοίξουν οι δρόμοι!
-
Μια από τις πιο δυνατές στιγμές του φετινού GNTM παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης 18/12 στο επεισόδιο του ημιτελικού.
-
Ουρές χιλιομέτρων - Ακόμα και 15 λεπτά για να περάσεις το φανάρι
-
Τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή τριών οχημάτων σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 23 Δεκεμβρίου στον δρόμο Μακροχωρίου-Βέροιας.
-
Ήρθε με ελικόπτερο και έφυγε με ταξί! Είναι τέτοια η ιδιοσυγκρασία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που σπάνια
-
Απίθανο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 17 Δεκεμβρίου στο κέντρο της Βέροιας, προκαλώντας αναστάτωση σε




