Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βοργιαζίδης: «Κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν το φόβο των κατοίκων της Αγ. Βαρβάρας - Έχουμε ονοματεπώνυμα»

ΕΥΘΕΙΕΣ ΒΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ
Στο θέμα των προσφύγων και τα γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά την υποδοχή των προσφύγων στην Αγ. Βαρβάρα αναφέρθηκε όπως ήταν φυσικό ο Δήμαρχος στην τοποθέτησή του στο δημοτικό συμβούλιο Βέροιας που πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή στο Δημαρχείο. Αρχικά καταδίκασε τα γεγονότα, τις αθλιότητες όπως είπε, που δημιούργησε μια ισχνή μειοψηφία...
«Αν μην τι άλλο η περιοχή μας κατοικείται από πρόσφυγες. Τα επεισόδια δημιούργησε μια ισχνή ομάδα ανθρώπων. Άραγε τυχαία βρέθηκαν αυτοί οι άνθρωποι εκεί; Μήπως κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν το φόβο των κατοίκων για το άγνωστο; Στις 22/3 πραγματοποιήθηκε μια... αυθόρμητη συνέλευση στην Αγ. Βαρβάρα, η πληροφόρησή μας είναι πως ήταν κατευθυνόμενη από τον Παπαγιάννη».

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος, ο κ. Παπαγιάννης παραβρέθηκε στη συνέλευση -και μόνο αυτός- λέγοντας στους κατοίκους μεταξύ άλλων πράγματα όπως «...ένας στους 1000 που θα έρθουν να είναι τρελός, βλέπεται τι γίνεται στις Βρυξέλλες, με κλοπές και βιασμούς... Φοβάμαι. Να λάβουμε τα μέτρα μας, πρέπει να καταδείξτε τις ανησυχίες σας στο δημοτικό συμβούλιο σαν κοινωνία. Εγώ τις κατέθεσα».

Συνέχισε με τα γεγονότα της Παρασκευής, διαβάζοντας απόσπασμα από τοπικό site για το πως και ποιοι δημιούργησαν τα επεισόδια και που έκανε λόγο για μέλη της Χρυσής Αυγής ανάμεσα στους διαμαρτυρόμενους. «Έχουμε ονοματεπώνυμα. Υπάρχουν άνθρωποι που για τους δικούς τους λόγους εκμεταλλεύονται την ανησυχία άλλων. Η λογική σπείρεται δύσκολα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ