Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Nάκα: «Αυτό που ζω στο «OLA» δεν περιγράφεται με λέξεις»

Η Κατερίνα Νάκα, κοσμεί με την παρουσία της εδώ και ένα μήνα περίπου το νυχτερινό κέντρο του «OLA STAGE». Μέσα σε λίγες εβδομάδες κατάφερε να γίνει η αγαπημένη τραγουδίστρια της Βέροιας και σε κάθε εμφάνισή της τα λουλούδια «πέφτουν βροχή». Η όμορφη ερμηνεύτρια σε δηλώσεις αποκλειστικά στο «Βεροιώτη» εμφανίζεται πολύ χαρούμενη για την αποδοχή και τονίζει χαρακτηριστικά πως αυτό που ζει στο συγκεκριμένο μαγαζί δεν περιγράφεται με λέξεις.

Διαβάστε αναλυτικά την δήλωσή της: «Πέρασε κιόλας ένας μήνας από την πρώτη μου εμφάνιση στο «OLA STAGE». Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί στη Βέροια βρήκα πολύ σπουδαίους ανθρώπους και άψογους επαγγελματίες. Δεν είναι υπερβολή να αναφέρω πως από τις εκατοντάδες εμφανίσεις μου που έχω κάνει σε ολόκληρη την Ελλάδα, το «OLA» κατέχει ξεχωριστεί θέση στην καρδιά μου. Αυτό που ζω, πραγματικά δεν περιγράφεται με λέξεις.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω, όλους τους συνεργάτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα έβγαινε αυτό το μαγικό αποτέλεσμα και κυρίως τους Ημαθιώτες που κάθε Παρασκευή και Σάββατο κατακλύζουν το μαγαζί»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ