Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Σπάει ταμεία» το νέο τραγούδι της Γεωργίας Ράππου!

Από επιτυχία σε επιτυχία οδεύει η καλλιτεχνική καριέρα της όμορφης τραγουδίστριας Γεωργίας Ράππου. Η γυναίκα με την βελούδινη φωνή, που πέρασε με μεγάλη επιτυχία από τις νυχτερινές πίστες της Βέροιας, ηχογράφησε το νέο της τραγούδι, το οποίο γνωρίζει κιόλας πολύ μεγάλη επιτυχία. Δεν είναι τυχαίο που ήδη απαριθμεί 110.000 κλικ στο YouTube. Ο τίτλος του τραγουδιού είναι «Θα κάνω τη ζωή μου» σε μουσική και στίχους του Βασίλη Δήμα. Αποκλειστικές πληροφορίες του «Βεροιώτη», κάνουν λόγο πως...
σε λίγο καιρό, η γοητευτική ερμηνεύτρια ετοιμάζει βαλίτσες για Αυστραλία, καθώς δέχθηκε μια πολύ τιμητική πρόταση συνεργασίας από τον λαϊκό τροβαδούρο Ζαφείρη Μελά. H Γεωργία Ράππου κατάγεται από τον Βόλο και από μικρή ασχολείται με τη μουσική, με το βιολί να είναι ο εκφραστής όλων των συναισθημάτων της. Αφού παρακολούθησε μαθήματα σε ωδεία παίρνοντας με άριστα τα πτυχία της, αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μουσική, καθώς συνειδητοποίησε ότι είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της.
Ετσι άρχισε σιγά σιγά να εμφανίζεται σε μουσικές σκηνές και σε μεγάλες πίστες, κερδίζοντας το χειροκρότημα όλων με τη δεξιοτεχνία της και τις ικανότητές της στο βιολί και το τραγούδι. Αποκτώντας με την πάροδο του χρόνου ολοένα και περισσότερη εμπιστοσύνη στο ταλέντο και στις δυνάμεις της, αποφάσισε να μπει στο στούντιο για να ηχογραφήσει τα πρώτα της τραγούδια και έτσι εδώ και λίγο καιρό κυκλοφόρησε το τραγούδι της «Παράνομη αγάπη». Στον ελεύθερο χρόνο της η Γεωργία ασχολείται με τη γιόγκα, μια και, όπως λέει, της προσφέρει γαλήνη και ψυχική ισορροπία.
Ακούστε το νέο της τραγούδι:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ