Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θρίαμβος του ΑΟΡΓ Βέροιας στους Μεσογειακούς του Βόλου

Στις 30-31 Ιανουαρίου στο κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας στο Βόλο έλαβε χώρα το 2ο Διεθνές Ανοικτό Τουρνουά AGG Μεσογειακών χωρών (Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής) με διοργανωτή το σύλλογο Γ.Ε.Λ . Λάρισας. Η Αισθητική Ομαδική Γυμναστική αποτελεί σχετικά νέο άθλημα στο χώρο της Αγωνιστικής Γυμναστικής. Συνίσταται στην εκτέλεση ασκήσεων γυμναστικής με ϕυσική και συνεχή κίνηση του σώματος. Περιλαμβάνει αρμονικές, ρυθμικές και δυναμικές κινήσεις που εκτελούνται...
με ϕυσιολογική χρήση της δύναμης. Στο όμορϕο αυτό καινούριο άθλημα, που προσπαθεί να ανθίσει τα τελευταία 2 χρόνια στη χώρα μας, συμμετείχαν ομάδες από διάϕορες πόλεις της Ελλάδας ενώ μεταξύ των συμμετεχόντων ήταν οι παγκόσμιες πρωταθλήτριες από την Ισπανία και οι πρωταθλήτριες Ρωσίας, που αποτελούν τις πρωτοπόρες χώρες του αθλήματος. Ο Α.Ο.Ρ.Γ. Βέροιας συμμετείχε στη κατηγορία 8-10 ετών κατακτώντας την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο. 
Την ομάδα του Α.Ο.Ρ.Γ. αποτελούσαν οι παρακάτω αθλήτριες: Μοτσιοπούλου Χάιδω, Ελευθεριάδου Σμαράγδα, Παυλίδου Μαρία, Βέργου Σοϕία, Ντέλλα Αναστασία, Μακροδημήτρη Άρτεμις, Καλοϊδου Κωνσταντίνα, Παπαευθυμίου Άννα, Μπέτσια Χριστίνα και Στεργιούλα Ελένη. Προπονήτριες ήταν η Ερμιόνη Τάκα και η Κική Χωματά.




Δείτε το πρόγραμμα του ΑΟΡΓ



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ