Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επίθεση Μπούτα σε κυβέρνηση και αγροτοσυνδικαλιστές από το Μακροχώρι - Προανήγγειλε νέες κινητοποιήσεις και μπλόκα!

Αρκετοί αγρότες παρευρέθηκαν στην συγκέντρωση της ΠΑΣΥ στο Μακροχωρι Ημαθίας, παρουσία του επικεφαλής Β. Μπούτα και κλιμακίου από την συντονιστική μπλόκων Καρδίτσας Πέλλας, Νίκαιας και του Μαρίνου Αντυπα Ναουσας. Ο παλαίμαχος αγροτοσυνδικαλιστής ανέλυσε τις θέσεις και τα αιτήματα της ΠΑΣΥ. Προανήγγειλε δυναμικές κινητοποιήσεις και μπλόκα το επόμενο χρονικό διάστημα και μετά από τοπικές συνελεύσεις. Επιτέθηκε στην κυβέρνηση...

για την αντιαγροτική πολιτική και τα εξοντωτικά μέτρα που θα πλήξουν περισσότερο τους μικρομεσαίους αγρότες που εκπροσωπούμε εμείς όπως τόνισε. Αναφερόμενος στο χθεσινό συλλαλητήριο είπε πως καλά έκαναν οι αγρότες και πήγαν, αλλά επιτέθηκε με σφοδρότητα στους επικεφαλής των οργανώσεων, λέγοντας χαρακτηριστικά πως εξυπηρετούν δικά τους συμφέροντα και επιδιώξεις. Αναφέρθηκε μάλιστα και ονομαστικά σε κάποιους από αυτούς χαρακτηρίζοντας τους ως «τηλεσταρ». 
Σε παρατήρηση αγρότη γιατί δεν συμμετείχε η ΠΑΣΥ στο συλλαλητήριο, απάντησε πως δεν έχουμε κοινά αιτήματα και δεν έχουμε ταυτόσημες απόψεις με τους άλλους Συλλόγους. Ένταση επικράτησε όταν κάποιος αγρότης επιτέθηκε φραστικά στον προερχόμενο από την Πέλλα συνδικαλιστή και πρώην βουλευτή του ΚΚΕ Α. Ουγγρινο λέγοντας πως με την στάση σας διαιρείτε τους αγρότες. 
Πολλές ήταν οι φωνές που ακούστηκαν για ενιαία μπλόκα και ενιαίες κινητοποιήσεις. Μια συγκέντρωση στην οποία συμμετείχαν δεκάδες αγρότες της Ημαθίας και βγήκαν πολλά χρήσιμα συμπεράσματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ