Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέο τμήμα Αγγλικών για ενήλικες προετοιμασίας για LOWER (B2) ξεκινάει στο «Καλογραία Βέροιας»!

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ!!!
Μάθε Αγγλικά γρήγορα και προετοιμάσου για οποιαδήποτε πιστοποίηση (LOWER, ADVANCED, PROFICIENCY, ESB, TOEIC, IELTS, GRE, GMAT, CITY&GUILDS, EDEXCEL, TIE…) αποτελεσματικά και οικονομικά με εγγυημένη επιτυχία στις εξετάσεις με την πρώτα φορά!!! Τα προγράμματά σπουδών, στην αγγλική γλώσσα, του Κέντρου Ξένων Γλωσσών «Σ. Καλογραία Βέροιας» αναφέρονται σε ενήλικες σπουδαστές, φοιτητές, εργαζομένους και επαγγελματίες...

που στοχεύουν στην άμεση απόκτηση αναγνωρισμένων πιστοποιήσεων, επομένως, στην ταχεία εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας!!!
Η διδασκαλία των Αγγλικών γίνεται αποκλειστικά σε πολύ μικρά γκρουπ 2-5 ατόμων, έτσι ώστε ο σπουδαστής να μπορεί να συμμετέχει ενεργά και να διδάσκεται την Αγγλική γλώσσα υπό την μορφή ιδιαίτερων μαθημάτων στην προνομιακή τιμή ενός γκρουπ!!!
Με την επιλογή του Κέντρου Ξένων Γλωσσών «Σ. Καλογραία» στη Βέροια βρίσκεσαι στο περιβάλλον που σου ταιριάζει, σε ώρες που επιλέγεις εσύ και σε προγράμματα που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις κάθε επιπέδου και κάθε στόχου!
Τα μαθήματα θα γίνονται 2 φορές την εβδομάδα, σε ημέρες και ώρες που θα καθοριστούν ανάλογα με τις ανάγκες των σπουδαστών μας. Προβλέπονται ειδικές τιμές για ομαδικές εγγραφές, φοιτητές και ανέργους. Στο κόστος του προγράμματος περιλαμβάνεται extra πακέτο σημειώσεων.

Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Σ. ΚΑΛΟΓΡΑΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ»
Τσέου Κρυσταλλία
Μητροπόλεως 41, Βέροια
Τηλ.: 2331077555
email: skalogrea.veria@yahoo.gr
www.kalogrea.edu.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ