Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας υποδέχθηκε ανώτατους ευρωπαίους δικαστές

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου κου Δημητρίου Ζυγουλιάνου, δέχθηκε το πρωί του Σαββάτου 10-10-2015, Ανώτερους Διοικητικούς Δικαστές από μέλη της Ευρωπαικής Ένωσης στα γραφεία του, εντός του Νέου Δικαστικού Μεγάρου Βέροιας. Οι ξένοι Δικαστές αφού ξεναγήθηκαν στο κτίριο από την Δικηγόρο Καλλιόπη Αυγέρου εντυπωσιάστηκαν από τους χώρους του Δικαστηρίου Βέροιας και από την άρτια οργανωτική δομή του. 

Στη συνέχεια με τη βοήθεια του πολύγλωσσου Δικηγόρου κου Κωνσταντίνου Βλαχόπουλου, ξεναγήθηκαν μέσα στη πόλη, επισκέφθηκαν το Βήμα του Αποστόλου Παύλου, τη περιοχή της Μπαρμπούτας και την Εβραική Συναγωγή. Τέλος ο Σύλλογος τους επεφύλασσε μία έκπληξη, καθώς ο Δικηγόρος Δημήτριος Μπατζιάκας με την μουσική κομπανία του, τους διασκέδασε, κατά τη διάρκεια επισήμου γεύματος σε εξοχική Ταβέρνα της Βέροιας, με συρτάκι και παραδοσιακή Ελληνική Μουσική. Ο Ελληνας Προιστάμενος του Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης, κος Κοντοζαμάνης Ηλίας, ενθουσιάστηκε από τη φιλοξενία. Σημειωτέον ότι ανάμεσα στους εκλεκτούς
Ευρωπαίους Νομικούς συμπεριλαμβάνονταν η Πρόεδρος του Ανωτάτου Διοικ.Δικαστηρίου της Αυστρίας κα ELISABETH NUSSBAUMER και ο Πρόεδρος του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Ιταλίας κος PAOLO BERTOLI, ο οποίος μαζί με άλλους Ιταλούς Δικαστές ξεναγήθηκε στα ιταλικά από τον ιταλομαθή Δικηγόρο κο Αντώνιο Μπιδέρη. Αργά το απόγευμα οι φιλοξενούμενοι αναχώρησαν για τη Θεσσαλονίκη. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε το Δ.Σ. του Συλλόγου με τον Αντιπρόεδρο Φώτη Καραβασίλη καθώς και με τη συμμετοχή νέων δικηγόρων που συνέδραμαν στην οργάνωση όπως η Κα Πατσίκα Ελσα και η κα Πελετίδου Μαρία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ