Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΣΥΡΙΖΑ: Ο λαός της Ημαθίας θα απαντήσει «ΟΧΙ»

Όσα ασύστολα ψέματα κι αν επιστρατεύσει η κ. Σπυράκη και οι τοπικοί πολιτευτές της ΝΔ, σε όσες προσπάθειες κατατρομοκράτησης κι εκφοβισμού των πολιτών κι αν καταφύγουν, όσα σενάρια καταστροφολογίας κι αν επινοήσουν - άλλωστε είναι τα μόνα που τους απέμειναν ελέω ένδειας επιχειρημάτων - ο λαός της Ημαθίας γνωρίζει πολύ καλά ποιοι με τις μνημονιακές πολιτικές τους φέρουν ακέραια την ευθύνη για τη φτώχεια, την εξαθλίωση...
τις 10.000 αυτοκτονίες, τους 300.000 νέους μετανάστες, το 1,5 εκατομμύριο των ανέργων, τη βαθιά ανθρωπιστική κρίση. Είναι οι ίδιοι (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ) που σήμερα προσπαθούν εναγωνίως να αλλάξουν το σαφέστατο ερώτημα του δημοψηφίσματος, γιατί δυσκολεύονται να παραδεχθούν δημόσια πως τάσσονται χωρίς ίχνος ντροπής υπέρ της πρότασης των δανειστών, λένε δηλαδή ΝΑΙ σε νέες περικοπές μισθών και συντάξεων, λένε ΝΑΙ στην αύξηση του ΦΠΑ, λένε ΝΑΙ στην κατάργηση του ΕΚΑΣ, λένε ΝΑΙ εν τέλει στην πλήρη υποταγή της Ελλάδας στους δανειστές.


Είναι οι ίδιοι, αυτοί που κυβερνούσαν με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, και έχουν σήμερα το θράσος να χαρακτηρίσουν ως πραξικόπημα μια κορυφαία δημοκρατική διαδικασία, όπως αυτή του δημοψηφίσματος.

Στα ασύστολα ψεύδη της κ. Σπυράκη και των τοπικών υποστηρικτών του ΝΑΙ στην υποταγή (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ), στους εκβιαστές και καταστροφολόγους οι πολίτες της Ημαθίας θα δώσουν την Κυριακή με το ΟΧΙ της αξιοπρέπειας και της ελπίδας την απάντηση που τους αξίζει, στηρίζοντας τη διαπραγματευτική προσπάθεια της κυβέρνησης της αριστεράς για λύση που θα διασφαλίζει τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη της χώρας μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ