Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δημοτική Αστυνομία, λακκούβες, Κούσιου και Ρωσική συνεργασία τα θέματα που έθιξε ο δήμαρχος στο δημοτικό συμβούλιο Βέροιας

Από την προηγούμενη εβδομάδα εγκαταστάθηκαν οι άνδρες της δημοτικής αστυνομίας στο δήμο Βέροιας και ήδη έπιασαν δουλειά, όπως είπε ο Δήμαρχος στην προημερησίας συζήτηση του σημερινού δημοτικού συμβουλίου. Παρόλο που δεν έχουν προμηθευτεί ακόμα με στολές, προχώρησαν ωστόσο σε μια πρώτη ενημέρωση καταστηματαρχών για τον καινούριο κανονισμό. Προς το παρόν, ξεκίνησαν τις διαγραμμίσεις σε 15 καταστήματα, από την τεχνική υπηρεσία σε συνεργασία με το σύλλογο καταστηματαρχών...
όπως προβλέπει και ο κανονισμός.

Σχετικά με τις λακκούβες, είπε πως ήδη έχουν διορθωθεί τα 2/3, ενώ ο εργολάβος περιμένει να πληρωθεί για να συνεχίσει. «Υπάρχουν πολλές ακόμα και θα βγάλουμε κάποια εξτρά χρήματα για να κλείσουν και τρύπες σε τοπικά διαμερίσματα».

Σχολιάζοντας την απόφαση του εφετείου για την γέφυρα Κούσιου, είπε πως «Η προσφυγή δεν έγινε μόνη της, έγινε μετά από απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής που συμμετέχουν οι δήμαρχοι και οι αντιδήμαρχοι». Ενώ σχετικά με την έκπτωση του εργολάβου που δεν ευδοκίμησε, «Θα θυμίσω το όρυγμα στο Σέλι, που είναι αποτέλεσμα έκπτωσης αναδόχου έργου. Πάτε να δείτε και βγάλτε συμπεράσματα».

Τέλος, αναφέρθηκε στην πρόσφατη επίσκεψη αντιπροσωπείας του δήμου στην πόλη Κουρσκ, όπου υπογράφτηκε σύμφωνο συνεργασίας με Ρωσία. «Έγινε ένα πρώτο βήμα για γόνιμη συνεργασία σε θέματα εμπορίου, πολιτισμού και τουρισμού. Χρειάζεται βέβαια πολλή δουλειά για να αποδόσει καρπούς». 
Δεν παρέλειψε μάλιστα να σχολιάσει και όσα είδε στη Ρωσική πόλη και του έκαναν εντύπωση. «Δεν είδαμε ούτε ένα αδέσποτο σε μια τόσο μεγάλη περιοχή. Τεράστιες περιοχές με πράσινο όπου παντού δούλευαν εργάτες, αν και με στεναχωρεί που είδα τόσους εργάτες σε σχέση με εμάς, ενώ δεν υπήρχε ούτε σκουπιδάκι. 

Σε ερώτηση του κ. Μελιόπουλου σχετικά με τις πληρωμές των εργαζομένων του δήμου, είπε πως τα χρήματα του δεκαπενθήμερου, θα πιστωθούν κανονικά στις 12 του μηνός στους λογαριασμούς των υπαλλήλων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ