Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΔΕΙΤΕ: Οικογενειακές διακοπές για την Όλγα Λαφαζάνη

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της εκπομπής «Στα καλά καθούμενα», που θα ρίξει αυλαία στις 2 Αυγούστου, η Ημαθιώτισσα δημοσιογράφος Όλγα Λαφαζάνη με τον Νίκο Οικονόμου και την κόρη τους, ταξίδεψαν αυθημερόν στο Ναύπλιο. Τις τελευταίες εβδομάδες, σύμφωνα με το «ΟΚ», ο σύζυγος και προπονητής μπάσκετ της παρουσιάστριας του Epsilon, μοιράζει το χρόνο του μεταξύ της πρωτεύουσας και της Αργολικής πόλης της Πελοποννήσου...
καθώς είναι συνιδιοκτήτης στο beach bar Del Sol στην παραλία Κονδύλι. Στην παρέα τους ήταν και η 14χρονη Αριάδνη, η πρώτη κόρη του Νίκου Οικονόμου και της Άννας Δρούζα, αλλά και η μητέρα της Όλγας Λαφαζάνη, κυρία Γεωργία. «Η 4χρονη Μαρία Αλεξάνδρα ήταν έτοιμη για παιχνίδια στη θάλασσα. Ήταν το δεύτερο μπάνιο της φέτος το καλοκαίρι, και φαινόταν ενθουσιασμένη. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα κολύμβησης και είναι εξοικειωμένη με το νερό», εξηγεί φίλη της παρουσιάστριας.
Η Όλγα Λαφαζάνη μαζί με τη μικρή και την έφηβη Αριάδνη συνέχισαν την ημέρα τους στην πόλη του Ναυπλίου. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η παρουσιάστρια επέστρεψε στην Αθήνα το ίδιο βράδυ, χωρίς το σύζυγό της. Την επομένη η μητέρα της μαζί με την εγγονή της αναχώρησαν με προορισμό τον Νέο Παντελεήμονα Πιερίας, όπου θα βρεθεί και το ζευγάρι περίπου σε μια εβδομάδα.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Όλγα Λαφαζάνη μαγνήτισε τα βλέμματα στην παραλία με τις αψεγάδιαστες αναλογίες της. Η ίδια κατάφερε να χάσει τρία κιλά τον τελευταίο μήνα, αποφεύγοντας το ψωμί και τα αναψυκτικά, και καταναλώνοντας περισσότερα όσπρια, φρούτα και λαχανικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ