Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τίτλοι τέλους για το «OLA ΕΝΤΕΧΝΟ» - Αποκλειστικές δηλώσεις Παπαϊωάννου και Μανουσαρίδη

ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ
Μετά από μια πετυχημένη σεζόν το «OLA ΕΝΤΕΧΝΟ» στην οδό Ιεραρχών, μας αποχαιρετά και ανανεώνει το ραντεβού του για το προσεχές φθινόπωρο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι υπεύθυνοι του μαγαζιού, για απόψε το βράδυ, προετοιμάζουν μια εντυπωσιακή αποχαιρετιστήρια βραδιά, με πρωταγωνιστές την Ντίνα Παπαϊωάννου και τον Γιάννη Μανουσαρίδη.
Όπως είναι λογικό, όλα τα καλλιτεχνικά βλέμματα θα πέσουν στην μεγάλη αυλαία του «OLA ΕΝΤΕΧΝΟ» με τους ερμηνευτές να μας αποχαιρετούν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Εμείς επικοινωνήσαμε με τους δύο καλλιτέχνες του σχήματος, οι οποίοι μας τόνισαν τα εξής: 
Ντίνα Παπαϊωάννου: «Μια πολύ όμορφη και πετυχημένη σεζόν έφτασε και τυπικά στο τέλος της. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που συμμετείχα σ' αυτό το υπέροχο σχήμα και θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τόσο την διεύθυνση του μαγαζιού, όσο και όλους τους συντελεστές του «OLA ΕΝΤΕΧΝΟ». Παίρνω μαζί μου τις καλύτερες αναμνήσεις από τον κόσμο της Βέροιας. Ήταν ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι, ίσως από τις καλύτερες συνεργασίες που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι ενεργά με την νυχτερινή διασκέδαση. Σας περιμένουμε απόψε το βράδυ, στην μεγάλη αυλαία του προγράμματός μας». 
Γιάννης Μανουσαρίδης: 
«Το «OLA ΕΝΤΕΧΝΟ» ήταν μια πρωτοποριακή ιδέα που βρήκε μεγάλη απήχηση στον κόσμο της Βέροιας, ο οποίος ήθελε να διασκεδάσει σε όμορφους και ποιοτικούς ρυθμούς. Το ότι αγαπήθηκε από το κοινό, είναι η καλύτερη επιβράβευση για εμάς τους καλλιτέχνες. Περάσαμε μια πολύ όμορφη χρονιά, η οποία θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη μας. Απόψε αποχαιρετάμε τους αγαπημένους μας φίλους, μ' ένα ειδικό αποχαιρετιστήριο πρόγραμμα. Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να μας τιμήσετε με την παρουσία σας»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ