Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια»: Συντηρείτε σωστά το κρέας στο ψυγείο σας;

ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΔΟΓΛΟΥ
Τα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια» τα γνωρίζουμε τόσο για τη μεγάλη ποικιλία και την άριστη ποιότητα κρέατος που μας προσφέρει, όσο και για την άψογη και φιλική εξυπηρέτηση. Στα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια» θα βρούμε τον κρεοπώλη που θα εμπιστευθούμε για το τραπέζι της οικογένειάς μας για μια ζωή. Και τα οικονομικά πακέτα που πάντα έχουν να μας προσφέρουν, καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες μας και την τσέπη μας. Πως όμως μπορούμε να συντηρήσουμε σωστά το κρέας που θα αγοράσουμε; Ρωτήσαμε τον κ. Σταύρο Καδόγλου, υπεύθυνο των κρεοπωλείων «Ειλικρίνεια» και δείτε τι μας είπε:

Για τα πουλερικά: Καλό είναι να βγάλουμε το ειδικό χαρτί με το οποίο είναι τυλιγμένα όταν τα αγοράζουμε, γιατί έτσι δεν αερίζονται και δεν ψύχονται σωστά. Μπορούμε να τα τοποθετήσουμε σε ένα ανοιχτό μπολ, προσέχοντας να μην έρχονται σε επαφή ή να μην στάζουν υγρά σε άλλα τρόφιμα. Αν επιθυμούμε να τα καταψύξουμε, τα πλένουμε καλά, αφαιρούμε τα εντόσθια (αν υπάρχουν), τα στεγνώνουμε καλά και τα τοποθετούμε στην κατάψυξη, μέσα σε ειδικές σακούλες.

Κρέας: Δεν πρέπει να κρατάμε το κρέας στη συντήρηση πάνω από δύο μέρες. Καλό είναι να μην το διατηρούμε στο ψυγείο με το χαρτί που είναι τυλιγμένο, αλλά να το τοποθετούμε σε κατάλληλο σκεύος που επιτρέπει ελαφρώς τον αερισμό του, π.χ. σε γυάλινο μπολ, το οποίο καλύπτεται με ένα πιάτο, χωρίς να έρχεται σε επαφή με άλλα τρόφιμα.
Αν θέλουμε να καταψύξουμε το νωπό κρέας, πρέπει να το πλύνουμε και να το στεγνώσουμε καλά και στη συνέχεια να το διατηρήσουμε στην κατάψυξη για τρεις έως τέσσερις μήνες τα αιγοπρόβατα, τέσσερις έως έξι μήνες το χοιρινό, έξι μήνες το μοσχαρίσιο και έως έναν χρόνο το βοδινό.

Επίσης, τώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει, καλό θα ήταν η αγορά του κρέατος να γίνεται τελευταία, ειδικά όταν η λίστα με τα ψώνια είναι μεγάλη.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ:

Ένα κοτόπουλο (1500-1600kg)
Ένα κιλό κιμά ανάμεικτο
Ένα κιλό χοιρινές μπριζόλες ή πανσέτες
από 20,00€ τώρα ΜΟΝΟ 16,00€ !!!

Ένα κιλό κρέας χοιρινό Α-Ο
Ένα κιλό κρέας μοσχάρι Α-Ο
Ένα κοτόπουλο (1500 - 1600 kg)
από 22,00€ τώρα ΜΟΝΟ 19,00€ !!!



Εμπιστευτείτε μας - Επισκεφτείτε μας - Ρωτήστε μας...

Και με ένα τηλεφώνημα έρχονται σπίτι σας!!!

-Ειλικρίνεια 1 Λεωνίδου 2 (Κεντρικής) τηλ. 2331061683

 








-Ειλικρίνεια 2 Καρακωστή 15 τηλ. 2331021811

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ