Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Αλέφαντος»: «Τσίπρα παίξε σωστά την μπαλίτσα σου»

Με σταματάνε άνθρωποι στην Μητροπόλεως και μου λένε ότι απολαμβάνουν να διαβάζουν, όχι μόνο τα ποδοσφαιρικά σχόλια, αλλά και τις εξωαθλητικές μου τοποθετήσεις όπως αυτό στην προηγούμενη στήλη, με τους δυο μαντραχαλάδες της Ρεάλ που φιλήθηκαν στο στόμα. Ούστ! Σήμερα θα απαντήσω στο ερώτημα πολλών αναγνωστών για το πώς βλέπω μέχρι τώρα την κυβέρνηση. Εγώ κοπάναγα και την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου για την αναλγησία τους, όμως αυτά που βλέπω τώρα δεν τα έχω ξαναδεί.
Ένα αλαλούμ. Ομάδα σκορποχώρι. Από τη στιγμή που και εσείς οι ίδιοι λέτε κάθε μέρα ότι δεν έχετε λεφτά, τι κόκκινες γραμμές μας τσαμπουνάτε; Είναι σαν να υπάρχει μόνο μία τράπεζα στη χώρα και να καίγεσαι για χρήματα, να μπαίνεις μέσα στην τράπεζα και να ζητάς δάνειο. Και να σου λέει η τράπεζα εντάξει, αλλά πρέπει να φτιάξεις το μαγαζί σου ώστε να είμαστε διασφαλισμένοι ότι θα πάρουμε τα λεφτά μας πίσω. Αλλά να τους κάνεις τσαμπουκά εσύ και να λες όχι θα κάνω ότι θέλω εγώ, έχω κόκκινες γραμμές. Ξέρεις τι θα σου πει η τράπεζα; Πάρε δρόμο και φύγε!

Βγαίνει ο Βαρουφάκης και λέει ότι οι ξένοι του είπαν "τέλεια" για την ιδέα του με τον ΦΠΑ. Και την ίδια ώρα που τα λέει στην τηλεόραση, την ίδια ώρα οι ξένοι τού ακυρώνουν το ΦΠΑ! Αυτό το βιολί γίνεται τρεις μήνες. Κάθε μέρα οι δικοί μας λένε ότι φτάνουμε σε συμφωνία και κάθε μέρα οι ξένοι λένε ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία.

Βγαίνει ο δικός μας ο Λαπαβίτσας και υμνεί τη δραχμή και από την άλλη λένε ότι η δραχμή θα είναι νέα Μικρασιατική καταστροφή. Μας έλεγε ο Λαφαζάνης ότι θα πάρει 5 δις από τους Ρώσους για τον αγωγό, αλλά ο Πούτιν δεν έδωσε ούτε ένα ρούβλι. Τρεις μήνες αυτό το βιολί γίνεται.

Σας είχα πει απ΄ την αρχή ότι οι Γερμανοί είναι σκύλοι και ότι ο Σόιμπλε δεν θα κάνει πίσω. Βλέπω τρία κόμματα μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ! Άλλο κόμμα έχει ο Τσίπρας, άλλο ο Λαφαζάνης με τον Λαπαβίτσα και τον Στρατούλη, άλλο ο Μηλιός, άλλο ο Παπαδημούλης και άλλο η Κωνσταντοπούλου! Ειδικά αυτή η Κωνσταντοπούλου δεν χωνεύεται με τίποτα. Μέχρι και στο δρόμο κατέβηκε και τα έχωσε στους αστυνομικούς, γιατί κλείνετε το δρόμο λέει, εγώ κάνω κουμάντο εδώ. Στο δρόμο στο Σύνταγμα! Έγινε και …τροχαία η Κωνσταντοπούλου. Άλλο τι θα ακούσουμε;

Θέλουνε να επιβάλλουν με νόμο να πάει ο κατώτερος μισθός στα 750 ευρώ. Κι εγώ μαζί σας, με τους εργαζόμενους ήμουν πάντα. Τους φουκαράδες τους μαγαζάτορες όμως σε κάθε γωνιά των δρόμων τους ρωτάτε πώς θα πληρώνουν τα 750 ευρώ; Κέρδη δεν έχουν. Ή θα κλείσουν ή θα απολύσουν υπαλλήλους! Και αντί για 750 ευρώ ο εργαζόμενος δεν θα παίρνει τίποτα.

Τι παραμυθιάζετε τον κόσμο τόσο καιρό. Και λεφτά θα πάρετε από τους ξένους και το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης θα κάνετε και τις κόκκινες γραμμές σας θα διατηρήσετε. Ποιοι είστε, οι μάγοι της μπάλας; Και τι θα πουν οι ξένοι στα δικά τους κοινοβούλια και στους δικούς τους λαούς;

Κάνε γρήγορα δημοψήφισμα Τσίπρα και πες την αλήθεια στο λαό. Αν σου ζητάνε συντάξεις 300 ευρώ, βγες και πες τι θα αντιμετωπίσουμε με τη δραχμή, πες τα καλά και τα κακά να τα ξέρουμε να σε στηρίξουμε, να κάνουμε επανάσταση μαζί σου. Να ξέρουμε την αλήθεια όμως, όχι παραμύθια.

Τι θα γίνει Τσίπρα, θα κυβερνήσεις; Αν είσαι καλός προπονητής, βάλε σε τάξη όλους αυτούς στο κόμμα σου γιατί κοντεύεις να γίνεις Βεργέτης! Όλο δηλώσεις και φωτογραφίες, ταξίδια και γελάκια, αλλά έργο δεν βλέπω. Άμα δεν μπορείς να κυβερνήσεις, παραιτήσου. Ή ξεφορτώσου τα βαρίδια και βάλε τους σωστούς παίκτες για την Ελλάδα, φτιάξε μια κυβέρνηση οικουμενική. Εσύ έλεγες ότι και τα λεφτά θα πάρεις και στο ευρώ θα είμαστε και νέο μνημόνιο δεν θα υπάρχει. Ο λαός δεν σε ψήφισε για να μας καταστρέψεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ