Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με φιλανθρωπικό χαρακτήρα το «2o All Star Game» Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Ημαθίας

H αθλητική ιστοσελίδα «imathiasportsnews.gr» διοργανώνει για 2η συνεχή χρονιά το All Star Game ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών του νομού μας, με στόχο τη διάδοση του ευ αγωνίζεσθαι και την παράλληλη φιλανθρωπική δράση που πραγματοποιεί με απόλυτη επιτυχία επί μία τετραετία. Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Μαΐου 2015 και ώρα 18:00 στο ΔΑΚ Νάουσας... με τον Δήμο της πόλης να μας παραχωρεί ευγενικά τις εγκαταστάσεις για τις εκδηλώσεις και τη διεξαγωγή του αγώνα.
Εκτός της αναμέτρησης των επιλέκτων, θα πραγματοποιηθούν βραβεύσεις προσώπων που έχουν διακριθεί σε πανελλήνια εμβέλεια και κατάγονται από την περιοχή μας αλλά και αθλητές που εξελέγησαν πρώτοι σε διάφορες κατηγορίες των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Επομένως και λόγω της ευρύτερης παρουσίας φορέων και συμμετεχόντων στη διοργάνωση, είναι απόλυτα βέβαιο πως οποιαδήποτε προβολή για τον επιχειρηματία είναι σημαντική, αναλογιζόμενοι το γεγονός πως μέρος των εσόδων θα διατεθούν στους «Φίλους του Νοσοκομείου Νάουσας» αλλά και σε μία οικογένεια της Βέροιας, το ανήλικο τέκνο της οποίας πάσχει από μελάνωμα (προχωρημένο στάδιο καρκίνου) και χρήζει άμεσης βοήθειας. Ωστόσο για λόγους ευθιξίας, η οικογένεια μας ζήτησε να παραμείνει εκτός των φώτων της δημοσιότητας ωστόσο οι διοργανωτές έχουν ήδη απευθυνθεί στον δικηγόρο της οικογένειας όπου και θα δοθούν τα χρήματα.

Οι ποδοσφαιριστές και ομάδες που θα βραβευτούν

1. Θοδωρής Γκίτκος, για την προσφορά του στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο και τις 300 περίπου επαγγελματικές συμμετοχές.
2. Νίκος Περηφανόπουλος (ΦΑΣ Νάουσα) για τις 180 συνεχόμενες συμμετοχές (ήτοι 6 χρόνια!) έρευνα που προέκυψε από το ImathiaSportsNews και δύσκολα να βρει μιμητές σε πανελλήνια εμβέλεια!
3. ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ημαθίας.
4. Χαρά Παπαδοπούλου (Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας), για την κατάκτηση της 1ης θέσης των σκόρερς στη Β Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών με 9 τέρματα.
5. Βασίλης Παπαδόπουλος (Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων), για την κατάκτηση της 1ης θέσης των σκόρερς στην Α1 Ερασιτεχνική Ημαθίας με 31 γκολ.
6. Αποστόλης Λίτσι (ΑΕ Αλεξάνδρειας) για την κατάκτηση της 1ης θέσης των σκόρερς στον 1ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής Ημαθίας με 23 γκολ.
7. Χάρης Παραστατίδης (Κεραυνός Επισκοπής), για την κατάκτηση της 1ης θέσης των σκόρερς στον 2ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής Ημαθίας με 28 τέρματα.
8. Τάσος Γκριτζιαλιώτης (ΜΑΣ Βεργίνας), για την κατάκτηση της 1ης θέσης των σκόρερς στη Β Ερασιτεχνική Ημαθίας με 18 τέρματα.
9. Θοδωρής Πέτγαζλης (ΑΣ Ειρηνούπολης), για την κατάκτηση της 1ης θέσης των σκόρερς στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ημαθίας με 6 γκολ.

Οι προπονητές που επιλέχθηκαν από τους συναδέλφους τους

Head Coaches : Γιώργος Τυριακίδης (ΑΣ Ειρηνούπολης), Γιώργος Ντάμτσιος (Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων)

Assistant Coaches : Σάββας Αβετίδης (Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας), Γιώργος Σγούρδας (ΦΑΣ Νάουσα)

Οι ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν από τους αναγνώστες του ImathiaSportsNews, από τους προπονητές και τους αρχηγούς των ομάδων :

Κώστας Γεωργίου (ΑΕ Αλεξάνδρειας), Σάκης Δερμιτζόγλου (Ποντιακή Νεολαία Αράχου), Ηρακλής Ελευθεριάδης (Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων), Δημήτρης Θεοδοσιάδης (ΓΑΣ Ροδοχωρίου), Γιώργος Κανδηλίδης (ΑΕ Χαρίεσσας), Δημήτρης Καφές (ΦΑΣ Νάουσα), Αποστόλης Λίτσι (ΑΕ Αλεξάνδρειας), Λάζαρος Μουρατίδης (Φίλιππος Μελίκης), Γιάννης Μουρίκι (ΦΑΣ Νάουσα), Χρήστος Μπρέγκου (Φίλιππος Μελίκης), Γιώργος Μυλωνάς (Εθνικός Κλειδιού), Πάνος Μωυσίδης (ΓΑΣ Ροδοχωρίου), Τρύφωνας Νίκου (ΦΑΣ Νάουσα), Κώστας Ντέλλας (Κεραυνός Επισκοπής), Σάκης Παπαδής (ΓΑΣ Ροδοχωρίου), Βασίλης Παπαδόπουλος (Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων), Σάκης Παπατάνος (ΦΑΣ Νάουσα), Χάρης Παραστατίδης (Κεραυνός Επισκοπής), Αντώνης Παρσόπουλος (ΑΣ Ειρηνούπολης), Γιώργος Πατατούκας (ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας), Νίκος Περηφανόπουλος (ΦΑΣ Νάουσα), Θοδωρής Πέτγαζλης (ΑΣ Ειρηνούπολης), Φλάβιος Ρόκκος (Άτλας Ζερβοχωρίου), Μπάμπης Σαλτουρίδης (Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων), Νίκος Σαρηγιαννίδης (ΦΑΣ Νάουσα), Βασίλης Σερμπίνης (Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων), Ηλίας Σιδηρόπουλος (Άτλας Ζερβοχωρίου), Μάκης Σπανός (Ατρόμητος Διαβατού), Σπύρος Σταματέλος (ΦΑΣ Νάουσα), Χάρης Συμεωνίδης (ΑΣ Ειρηνούπολης), Δήμος Συμπεθέρης (ΦΑΣ Νάουσα), Κώστας Τενεκετζής (ΑΣ Ειρηνούπολης), Χρήστος Φεζουλάς (Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας), Κώστας Χαλβατζής (Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων), Αλέξης Χάμπαλης (Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας)
Το εισιτήριο της εκδήλωσης είναι στη συμβολική τιμή των 2€ και καλούμαστε όλοι να συνεισφέρουμε στον ιερό σκοπό της διοργάνωσης αλλά και να δώσουμε το στίγμα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που όλοι θέλουμε και ελπίζουμε να διατηρήσει τον χαρακτήρα του. 

Για οποιονδήποτε επιθυμεί να συνεισφέρει με την αγορά εισιτηρίων, στείλε mail στο argytsig@yahoo.com ή καλέστε στο 6973 714488 (Αργύρης Τσιγγενόπουλος, αρχισυντάκτης ImathiaSportsNews)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ