Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέες ιδέες και ευκαιρίες στα ταλέντα

Η εξειδικευμένη δουλειά στον αθλητισμό και ειδικά στο ποδόσφαιρο είναι το μυστικό για μια πετυχημένη καριέρα. Έτσι πολλά γραφεία μάνατζερ στην Ευρώπη έχουν τους κατάλληλους προπονητές με συγκεκριμένα ασκησιολογία, ώστε να βελτιώνουν τους αθλητές τους με αρκετές ώρες καθημερινής προπόνησης. Αυτήν η τεχνογνωσία άρχισε πιλοτικά να παρέχεται και στην Βέροια εδώ και μήνες από ένα γραφείο που έχει στις τάξεις του αρκετούς επώνυμους ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αιχμή του δόρατος αυτής της προσπάθειας...
είναι ο έμπειρος και ικανός προπονητής κ. Σταύρος Κωστογλίδης που τελείωσε την συνεργασία με την ακαδημία που συνεργαζόταν. Στο επιτελείο του αναμένεται να προστεθούν άλλοι (2) δυο πολύ γνωστοί προπονητές εκτός Ημαθίας και ένας Βεροιώτης. Στόχος τους, η συνεργασία με γονείς, φιλόδοξους νεαρούς, αλλά και ομάδες ή ακαδημίες που επιζητούν βελτίωση των ποδοσφαιριστών σε Ευρωπαϊκά στάνταρ. Σε λίγο καιρό θα δημοσιοποιηθούν από τους υπεύθυνους λεπτομέρειες γι' αυτήν την πολύ σημαντική δουλειά που ξεκίνησε να γίνεται στην πόλη μας.

Γιατί όπως δήλωσε στην Telegraph ο απολαυστικός special one «νομίζω ότι έχω ένα πρόβλημα... κάθε φορά γίνομαι καλύτερος». Και όταν ο Ζοζέ Μουρίνιο μιλά για καθημερινή βελτίωση για τον τρόπο δουλειάς του, εμείς δεν πρέπει να τον αγνοούμε αλλά να ψαχτούμε ,να τον αντιγράψουμε!!!
Τέλος μια επισήμανση - διευκρίνηση. Η προσπάθεια αυτή δεν είναι ανταγωνιστική ως προς τον ρόλο και την χρησιμότητα ομάδων και ακαδημιών. Θα είναι άκρως βοηθητική καθώς την δική τους «πρώτη ύλη» θα την βελτιώνουν και θα την προσφέρουν στην αγορά όπως θέλουν οι πελάτες, βοηθώντας τους στα έσοδα από την διασφαλισμένη πώληση παικτών τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ