Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η δημοσιογραφική ομάδα του «Βεροιώτη» στο «OLA STAGE»

Πετρούλα: Πολυαγαπημένα μου δαιμονιούλια, αχ! τι σας έχω σήμερα; Αλέφαντος: Τι βρε όρνιο; Πετρούλα: Μην με ξαναπείς έτσι γιατί θα γίνουμε από δυο χωριά. Αλέφαντος: Μα αφού από χωριό είσαι, τι άλλο θα γίνουμε; Πετρούλα: Βρε άντε από εδώ. Άνκορμαν: Τι βρε Πετρούλα, πες μας επιτέλους και μας έσκασες; Πέτρούλα: Μόλις με πήραν από το «OLA STAGE» στην οδό Ιεραρχών και μας κάλεσαν απόψε το βράδυ!!! Χατζηβεροιώτης: Πολύ ωραία εγώ είμαι μέσα. Αλέφαντος: Τζάμπα θα είναι; Άνκορμαν: Αμάν βρε Αλέφα σε θέλω large τι είναι αυτά;

Θα πάμε και θα πληρώσουμε. Αντί-Βεροιώτης: Εγώ δεν έρχομαι. Είμαι κατά των μπουζουκιών. Χατζηβεροιώτης: Καταρχήν εσένα βρε τραγικέ και αντιπαθητικέ τύπε ποιος σε κάλεσε; Αντί-Βεροιώτης: Και να με καλούσατε, δεν θα ερχόμουν. Εγώ είμαι κυριλέ τύπος. Δεν είμαι τσιφτετελάς σαν και εσάς. Πετρούλα: Αχ! Δεν ξέρω τι να φορέσω απόψε. 
Έχω μάθει θα γίνεται χαμός και ότι όλη η Βέροια θα είναι εκεί. Πρέπει να καταπλήξω τα πλήθη. Αλέφαντος: Άσε μικρούλα εκεί δεν σε παίρνει. Στο «OLA LARGE» παίζουν μπάλα η Κρυσταλλία, η Στεργίου, η Ρεγγίνα και η Τάστη. Έρχεσαι πέμπτη!!! Άνκορμαν: Και τι ώρα πρέπει να είμαστε εκεί; Πετρούλα: Ο κύριος Σκουρτόπουλος μου είπε κατά τις 12. 

Αλέφαντος: Que c'est que ce Σκουρτόπουλος; Πετρούλα: Ένας εκ των ιδιοκτητών βρε. Αλέφαντος: Και εσύ που τον ξέρεις μωρή; Μην δεις επιχειρηματία, αμέσως να ορμήξεις. Πετρούλα: Είναι φίλος μου εδώ και πολλά χρόνια, εντάξει; Άνκορμαν: Λοιπόν αφήστε τα αυτά και άντε πηγαίντε να ετοιμαστείτε. Απόψε σας θέλω «OLA LARGE».


Αντί-Βεροιώτης: Αφεντικό, άστα αυτά και κάνε καμιά αύξηση στον μισθό μας που δεν υπάρχει μια! Άνκορμαν: Εσύ μην μιλάς και γράψε κανένα άρθρο γιατί εδώ και ένα μήνα, μόλις 3 αναρτήσεις έχεις βάλει. 
Πετρούλα: Είμαι περίεργη να δω από κοντά αυτόν τον Σιδέρη. Πρέπει να είναι πολύ τεκνό. Αλέφαντος: Ωχ! Το τσουλί πάλι στα καμαρίνια θα την βγάλει όλο το βράδυ.  Πετρούλα: Αλέφαντε ΣΚΑΣΕ!!! Αλέφαντος: Καλά σκάω! Λοιπόν τα λέμε το βράδυ. Θα γίνει της ταναπους το κάγκελο. Και με 3 ευρώ μόνο το πανέρι με τα λουλούδια, θα γίνει χαμός!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ