Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Νίκος Αλέφαντος»: «Γκρανέρο παίξε έξυπνα στην Τρίπολη»

Ακούω κάτι γατάκια εδώ στη Βέροια, μυρωδιάδες από μπάλα, ότι η Βέροια θα πάει να χτυπήσει το διπλό μέσα στην Τρίπολη στηριζόμενη στην επιθετική της λειτουργία. Τι λέτε ρε άμπαλοι, Τι λέτε βρε χθεσινοί; Που τα μάθατε αυτά τα γράμματα και μας τα λέτε και δημόσια κιόλας; Είναι δυνατόν με αυτήν την Τρίπολη να νομίζεις πως θα ξανοιχτείς στο Αιγαίο πέλαγος και ότι δεν θα σε φάνε τα ψάρια; Συνέλθετε ορισμένοι Βεροιώτες γιατί και η ανοησία έχει και τα όρια της. Εκτείθεστε με αυτά που λέτε. Η Βέροια πρέπει να παίξει έξυπνα και με αντεπιθέσεις. Να στηριχτεί στη κόντρα και να καλύψει τον κώλο της...
Ο Αστέρας έχει ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να σου κάνουν γκολ σε μισή φάση. 

Γκρανέρο χαμηλά την μπάλα. Παίξε έξυπνα... Για να πάρεις αποτέλεσμα στους Αρκάδες, θα φτύσεις αίμα. Η ομάδα σου πρέπει να έχει αλληλοκαλύψεις και τα αμυντικά σου χαφ να καταπίνουν χιλιόμετρα. Η απουσία του Μπαλάφα είναι πρόβλημα. Μην ξεκινήσεις τον Κάμπορα. Γνώμη μου είναι να τον αφήσεις στον πάγκο γιατί ο «δολοφόνος» κάνει μόνο για μέσα στην περιοχή, έξω από αυτήν είναι γατάκι. Παίξε με ελεύθερο ρόλο Ντουμίτρου, Καλτσά και Μπεν μπροστά. Οι τρεις τους έχουν βρει χημεία και βρίσκονται με κλειστά τα μάτια. Πίσω θωράκισου και βάλε τον Ραούλ Μπράβο να κατευθύνει την άμυνα. Και προσοχή τα μπακ σου, μην την δούνε Ρομπέρτο Κάρλος και ανεβαίνουν ψηλά, γιατί έτσι θα γίνεις γιογιό πίσω. Σε συμφέρει το παιχνιδάκι να πάει στο 0-0 μέχρι το 70. Αν το φτάσεις εκεί, τότε μπορεί και να κλέψεις το ματσάκι. Σε διαφορετική περίπτωση κλάψε με μανούλα μου, κλάψε με. 

Όσο για το τοπικό πρωτάθλημα της Ημαθίας έμαθα από κάποιους μόρτηδες ότι έχω κάποια μηνύματα. Θα σας απαντήσω ρε καρντάσια γιατί είστε μάγκες και μετράτε στην πιάτσα. Παγγούρα όλος δικός σου αγόρι μου. Θα σου έρθω στο φιλανθρωπικό να σε θαυμάσω εκεί στα δεξιά όπως το 1996 που είχες σβήσει τον Τζόρτζεβιτς και δεν μπορούσε να κάνει τις γνωστές επελάσεις του!!! Και μόνο που θα δω Βασίλη Τσάρτα στο κέντρο, το πάντα όλα και σε καλή τιμή. Το πιο ερωτικό αριστερό πόδι της Ελλάδας. Την μπάλα δεν την σούταρε την χάιδευε. Ε, ρε καψουρα Τσάρτα είσαι τιτανομέγιστος. 

Τα λέμε άμπαλοι. Φιλουμπίνια που λέει και η χαζοβιόλα η «Πετρούλα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ