Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΔΕΙΤΕ: Αυτά είναι τα πιο καυτά κουτσομπολιά της Βέροιας!!!

ΓΡΑΦΕΙ Η «ΠΕΤΡΟΥΛΑ»
Αγαπημένε μου δαιμονιούλι, διάβασα και εγώ για τον ποδοσφαιριστή της super league που τα έφτιαξε με την τραγουδίστρια του «OLA LARGE» Μαρία Τσοπέη, αλλά μου φαίνεται ότι είσαι λίγο πίσω στα gossip της πόλης μας. Βρε αυτό το γνωρίζαμε εδώ και ένα μήνα περίπου. Άλλωστε για αυτόν τον λόγο δεν έφυγε η τραγουδίστρια καθόλου από τη Βέροια για τις γιορτές και έμεινε μαζί του.
Τα καυτά νέα που όμως σου έχω εγώ είναι πιο φρέσκα και πιο πικάντικα. Άνοιξε τα αυτάκια σου και άκου: Γνωρίζεις με ποιον γνωστό ιδιοκτήτη καφέ μπάρ της Βέροιας, τα έχει φτιάξει πολύ όμορφη μελαχρινή τραγουδίστρια που πέρασε από τη Βέροια και τώρα εμφανίζεται σε διπλανή πόλη;
Ο έρωτας τους μένει κρυφός και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Επίσης και η Έλενα Τζαβάρα τελευταία την βλέπω να κυκλοφορεί πολύ στη Βέροια. Τι λες; Μήπως και αυτή έχει ερωτευτεί κανέναν Βεροιώτη;

Αμ, το άλλο το έμαθες; Πασίγνωστος Βεροιώτης επιχειρηματίας χώρισε από την γυναίκα του γιατί ερωτεύτηκε την γραμματέα του. Και σιγά το νέο θα μου πεις. Αυτά γίνονται σχεδόν καθημερινά. Αλλά ποιο όμως είναι το ένοχο μυστικό της συγκεκριμένης σχέσης; Αυτή τον απατάει με τον καλύτερό του φίλο που επίσης είναι παντρεμένος και έχει και δυο παιδιά. Άπαπαπαπα!!! Τι γίνεται σε αυτήν την πόλη θα βγω από τα ρουχαλάκια μου.

Όσον αφορά για το κλασικό τσόκαρο του πεζόδρομου, έμαθα ότι λέει κακιούλες για εμένα και με κατηγορεί σε όλο τον κόσμο ότι είμαι κουτσομπόλα; Άσε μας κουκλίτσα μου!!! Χρυσή μου καλύτερα κουτσομπόλα, παρά τελευταία σαν και εσένα. Τι έγινε χώρισες με το τεκνό και άρχισες και πάλι να γίνεσαι ντακ φέις στο facebook; Το ξέρεις ότι γελάνε όλοι εις βάρος σου; Που να το καταλάβεις όμως; Σάμπως έχεις μυαλό παλιοκλώσσα.

Α! Και τώρα που το θυμήθηκα χωρίζει μετά από πολλά χρόνια γάμου πασίγνωστος πολιτικός της Βέροιας. Θα μάθω σύντομα και θα σας πω. Φιλουμπίνια αγαπούλες μου και χρόνια πολλά. Είμαι η καυτή, υγρή και σέξι «Πετρούλα» και μόλις τελείωσα ένα ακόμα άρθρο μου στο «Βεροιώτη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ