Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η αποκλειστική συνέντευξη της Κρυσταλλίας στο «Βεροιώτη»

Κρυσταλλία, είσαι μια πολύ όμορφη τραγουδιστρία που έχεις καταφέρει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να στρέψεις επάνω σου όλα τα καλλιτεχνικά βλέμματα. Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας; Καταρχήν σας ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λόγια σας. Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό. Όταν είσαι αφοσιωμένη στην δουλειά σου και δουλεύεις κάθε μέρα, οι κόποι σου ανταμοίβονται. Είμαι πλήρως αφοσιωμένη 100% σε αυτό που κάνω και προσπαθώ κάθε μέρα για το καλύτερο αποτέλεσμα
Πες μας δυο λόγια για την πορεία σου στο Ελληνικό τραγούδι. Πότε ξεκίνησες και ποιες είναι εκείνες οι συνεργασίες που σε σημάδεψαν; Ξεκίνησα το 2008 και είμαι σχεδόν 7 χρόνια στον χώρο αυτό. Πολλές είναι οι συνεργασίες που έχω κάνει, δεν μπορώ να αναφερθώ συγκεκριμένα κάπου, γιατί όλες ήταν πολύ όμορφες. Μερικές από αυτές ήταν:

Γιάννης Τασσιος, Χάρης Κωστόπουλος, Μάκης Δημάκης, Δημήτρης Χρυσοχοίδης και άλλες πολλές.

Εδώ και μερικές εβδομάδες εμφανίζεσαι στο «OLA LARGE» με μεγάλη επιτυχία. Πως αισθάνεσαι για αυτήν την συνεργασία;

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για αυτήν την συνεργασία, διότι μου δίνει την δυνατότητα να με γνωρίσει και ο κόσμος της Βέροιας. Όλα τα παιδιά είναι φίλοι μου, γιατί σχεδόν με όλους έχω συνεργαστεί και στο παρελθόν. Περνάμε πάρα πολύ όμορφα και σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να έρθετε να μας γνωρίσετε και να περάσουμε αξέχαστες βραδιές.

Ο κόσμο της Βέροιας από την πρώτη στιγμή σε υποδέχτηκε με ιδιαίτερη θέρμη. Τι θα ήθελες να πεις σε όλο αυτόν τον κόσμο που κάθε Παρασκευή και Σάββατο γεμίζει το «OLA LARGE» και απολαμβάνει το πρόγραμμά του;

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο της Βέροιας για την θερμή υποδοχή και την αγάπη που έλαβα. Εύχομαι να συνεχίσουμε...έτσι όμορφα!!!


Γιατί να προτιμήσουμε το «OLA LARGE» για την διασκέδαση μας; Τι είναι αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει;

Από που να ξεκινήσω και απο που να τελειώσω; (χαχαχα) Όλα τα παιδιά που δουλεύουν κάνουν τα πάντα για να περάσει ο κόσμος, όσο πιο όμορφα γίνεται...! Η διεύθυνση του μαγαζιού είναι άτομα που κρατάνε φιλίες με όλο τον κόσμο της Βέροιας. Η ορχήστρα μας με μαέστρο τον Αντώνη Ακριβόπουλο έχει αποδείξει πολλά χρόνια το τι αξίζει..! Και όσο για εμάς (χαχαχα), ξεκινάω απο τον άρχοντα που όλη η πόλη λατρεύει τον Λευτέρη Δαμάσκο, τον Βασίλη Σιδέρη, την Έλενα Τάτση, την Μαρία Τσοπέη,τον Πάνο Μπέκα και την Γιώτα Ρεγγίνα.


Το νέο σου τραγούδι με τίτλο «Το παλιοκόριτσι» ήδη έχει γίνει μεγάλο σουξέ στη Βέροια. Πες μας δυο λόγια για τη νέα σου δισκογραφική δουλειά;


Η νέα μου δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε περίπου πριν 10 μέρες. Το κομμάτι ονομάζεται «παλιοκόριτσο», δημιουργήθηκε απο τον παραγωγό μου και στιχουργό Γιάννη Μαλλιά, μουσική έγραψε ο Ιορδάνης Παύλου και ενορχήστρωση ο Γιάννης Γκιούρας. Είναι μια πολύ όμορφη μπαλάντα που μιλάει για ένα κορίτσι που έχει πληγωθεί απο τον φίλο της και εκφράζει όλα της τα συναισθήματα. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που το αγάπησε και ελπίζω να πάει καλά. Θα το δούμε...

Πως σου φαίνεται η νυχτερινή διασκέδαση της Βέροιας; Έχει διαφορές με εκείνες των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης;


Η Βέροια δεν έχει τίποτα να ζηλέψει απο την διασκέδαση της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, μην σου πω ότι περνάτε πολύ πιο όμορφα και «ελεύθερα» θα έλεγα...!

Τι σου αρέσει και τι δεν σου αρέσει στη Βέροια; Σου αρέσει σαν πόλη;

Έιναι μια πολύ όμορφη πόλη με πολύ όμορφο κόσμο. Δεν υπάρχει κάτι που να μην μου αρέσει, αντιθέτως όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο πολύ νιώθω οικεία και την αγαπώ όλο και πιο πολύ..!

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο ενόψει των Χριστουγεννιάτικων εορτών;

Πρώτα απ'όλα, θέλω να έχουμε όλη την υγειά μας, ποτέ να μην σκύβουμε το κεφάλι μας, τα εμπόδια είναι για να τα περνάμε. Αγάπη σε όλο τον κόσμο και πάνω απ'όλα θετική ενέργεια. Ο τροχός πάντα γυρίζει!

Πολλά έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα στα gossip της Βέροιας για την προσωπική σου ζωή. Είσαι μόνη αυτήν την περίοδο; Μήπως αφιερώνεις κάπου το τραγούδι σου;

(Χα, Χα, Χα) μάλιστα. Πολλά ακουγόνται πάντα, όχι μόνο για μένα, αλλά για όλους και στο τέλος τίποτα δεν ισχύει. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στην προσωπική μου ζωή γιατί νομίζω ότι τον κόσμο τον αφορά η καλλιτεχνική μου πορεία και όχι η προσωπική.´Οσο για το αν το αφιερώνω κάπου, ας το κρατήσω καλύτερα για μένα...!


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ