Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μεγάλη νίκη της Βέροιας επί της Νίκης Βόλου με 2-0

ΧΡΥΣΟΙ ΣΚΟΡΕΡΣ ΚΑΜΠΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΤΣΑΣ
Συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις και την συγκομιδή βαθμών η Βέροια, καθώς σήμερα το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο επιβλήθηκε της Νίκης Βόλου με 1-0. Η «Βασίλισσα» για μια ακόμα αγωνιστική απέδειξε περίτρανα γιατί θεωρείται η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και με χρυσούς σκόρερς τον Χαβιέ Κάμπορα στο 38 και τον Νίκο Καλτσά στο 84 λεπτό της συνάντησης, πανηγύρισε μια ακόμα σπουδαία νίκη. Οι παίκτες του Χοσέ Γκρανέρο, καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, έδειξαν σοβαρότητα στο παιχνίδι τους και κέρδισαν δίκαια την Νίκη Βόλου...
η οποία βυθίζεται στον πάτο της βαθμολογίας και μοιάζει πλέον το απόλυτο φαβορί για τον υποβιβασμό στην football league.
Η Βέροια διατήρησε απόρθητη την έδρας της για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι επικρατώντας και της Νίκης Βόλου με 2-0 και παρέμεινε στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Ανασκόπηση αγώνα

8' Φάση διαρκείας στην άμυνα της Νίκης Βόλου, το οποίο ξεκίνησε από εκτέλεση πλαγίου, αλλά οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων αντέδρασαν αποτελεσματικά σε τρεις διαδοχικές περιπτώσεις. Κέρδισαν κόρνερ οι γηπεδούχοι, το οποίο όμως πέρασε ανεκμετάλλευτο

13' Άστοχη κεφαλιά του Αργύρη για τη Νίκη Βόλου Εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά, ο Αργύρης έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι του Καντιμοίρη

17' Άστοχο σουτ του Βεργώνη για την Βέροια ο κάμπορα από τα α

23 Άστοχο σουτ του Μουζακίτη για τη Νίκη Βόλου Έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή με το δεξί, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Καντιμοίρη.

38' Γκολ για τη Βέροια με σουτ από τον Κάμπορα Ο Μπαργκάν έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Κάμπορα με ψύχραιμο τελείωμα στην δεξιά γωνία άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

43' Σουτ του Μουζακίτη για τη Νίκη Βόλου και απόκρουση από τον Καντιμοίρη Βγήκε γρήγορα από τα αριστερά σε επίθεση της ομάδας του, μπήκε στην περιοχή, αλλά ο Καντιμοίρης κατάφερε να βγει σωστά και να αποκρούσει το πλασέ του, κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

66' Εκτέλεση φάουλ του Μπαργκάν και εύκολο μπλοκάρισμα από τον γκολκίπερ της Νίκης

69' Άστοχο σουτ του Καλτσά

76' Χαμηλό γύρισμα του Καλτσά από τα δεξιά, με τον Αργύρη να προλαβαίνει τον Μπεν και να διώχνει σε κόρνερ.

84' Ο Μπεν βγήκε γρήγορα στην αντεπίθεση, ξεκινώντας πίσω από το κέντρο, την κατάλληλη στιγμή έκανε την παράλληλη πάσα και ο Καλτσάς με πλασέ σε άδειο τέρμα έκανε το 2-0 για την Βέροια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ