Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η άγνωστη ζωή της Όλγας Λαφαζάνη!!!

Πάντα χαμογελαστή, ξεχωρίζει για την ευγένειά της. Ο «Βεροιώτης» έκανε flashback στα παιδικά χρόνια της Όλγας Λαφαζάνη, τότε που τα πόδια της μάτωναν από τις πουέντ του μπαλέτου. Γεννήθηκε στα τέλη Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Μεγάλωσε στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, που απέχει μόλις τριάντα λεπτά από τη συμπρωτεύουσα. Ήταν ένα πάρα πολύ ήσυχο μωρό, αφού κοιμόταν όλη μέρα, αναγκάζοντας τη μητέρα της να την ταΐζει κατά τη διάρκεια του ύπνου. «Σαν παιδί ήμουν ήσυχο και δεν με ενδιέφερε να τραβάω καθόλου την προσοχή» λέει η Όλγα, την οποία αυτήν την περίοδο τη βλέπουμε στο πάνελ της εκπομπής «Καλά Καθούμενα» με την Κατερίνα Καραβάτου. Έχει έναν αδελφό δύο χρόνια μεγαλύτερο. Μοιάζουν πάρα πολύ εμφανισιακά. Τις περισσότερες ώρες σαν παιδιά τις περνούσαν μαζί.
Όταν ήταν μικρή μαύριζε πολύ, ήταν πάντα πάρα πολύ καλή μαθήτρια αλλά άφηνε το διάβασμα για τελευταία στιγμή. Δεν ήταν και δεν είναι καθόλου του προγράμματος.
Σε ηλικία δέκα ετών έπαιρνε μια βούρτσα και έλεγε τα μαθήματά της στον καθρέφτη σαν να λέει ειδήσεις. «Ήθελα από τότε να γίνω δημοσιογράφος. Έκανα δεκατρία χρόνια κλασικό μπαλέτο και έλεγα ότι θα γίνω χορεύτρια ή δημοσιογράφος. Ο χορός μου έμαθε πειθαρχία και συνέπεια. Ήμουν πάντα προσηλωμένη στον στόχο μου και δεν το έβαζα κάτω. Τα πόδια μου μάτωναν από τις πουέντ». Ήταν υπάκουο παιδί και δεν έκανε αταξίες. Απλώς πάντα ήταν στον δικό της κόσμο, απρόσεκτη και με πολλή φαντασία. Το 2000 πέρασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών. Στον δεύτερο χρόνο του πανεπιστημίου πήγε σε ιδιωτική σχολή δημοσιογραφίας. Προτού καν ολοκληρώσει τις σπουδές της την προσέλαβαν στο TV Magic. Πήγε για δοκιμαστικό στις ειδήσεις και την πήραν για την εκπομπή «Red Passion». Από τότε έχουν περάσει πολλά χρόνια, υπήρξαν περίοδοι που δεν δούλευε αλλά και άλλες που δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ.


Στην προσωπική της ζωή είναι παντρεμένη με τον πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα Νίκο Οικονόμου. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει ένα κοριτσάκι. «Ο Νίκος μου έχει μάθει τι σημαίνει να βρίσκεσαι σε μια αληθινή και ουσιαστική σχέση» αναφέρει η ίδια χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ