Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΕΚΤΑΚΤΟ: Έφυγε για την Σερβία ο Zβόνιμιρ Βούκιτς

ΠΗΓΕ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟ
O Zβόνιμιρ Βούκιτς κινδυνεύει να μείνει εκτός δράσης για άλλον έναν μήνα για αυτό και ο 35χρονος Σέρβος επιθετικός της Βέροιας επέστρεψε στην πατρίδα του για να εξεταστεί από τον προσωπικό του γιατρό. Αιτία; Το θέλω του να επιστρέψει νωρίτερα στις υποχρεώσεις της ομάδας στην διάρκεια της περασμένης εβδομάδας για να προλάβαινε το παιχνίδι του γηπέδου της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ. Απέναντι στην πρώην ομάδα του. Ο Βούκιτς στην προπόνηση της περασμένης Πέμπτης σε ένα σουτ που επιχείρησε ένιωσε τράβηγμα στο ίδιο σημείο και ουσιαστικά υπέστη υποτροπή καθυστερώντας την ενσωμάτωσή του στην διάθεση του Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο.
Εκτός του Βούκιτς, ο Ισπανός τεχνικός της Βέροιας στο σημερινό νικηφόρο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, δεν είχε στην διάθεσή του και τον Νικολάο Ντουμίτρου που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση του. Για αυτό και είχε απουσιάσει από το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Τέλος, ο Αμαραντίδης που συμπλήρωσε κάρτες στο παιχνίδι της Τούμπας δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο εκτός έδρας παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ