Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Απάντηση του αντιδήμαρχου καθαριότητας σε δημοσίευμα του «Βεροιώτη»

Πολιτική απάντηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, έδωσε ο αντιδήμαρχος της Βέροιας κύριος Βασίλης Παπαδόπουλος, όσον αφορά τις ντροπιαστικές εικόνες που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο «Βεροιώτης» από την παιδική χαρά του Τσερμενίου. Ο 49χρονος πολιτικός τόνισε με ιδιαίτερη έμφαση πως η ευθύνη για αυτήν την κατάσταση, ανήκει στους πολίτες και ότι ο δήμος συντηρεί συνέχεια τα δημόσια πάρκα της Βέροιας. Δείτε την τοποθέτηση του κυρίου Παπαδόπουλου: 
Αυτή την παιδική χαρά τη συντηρήσαμε τέσσερις φορές, από τη μέρα που ανακατασκευάστηκε πριν δύο χρόνια, με αλλαγές οργάνων, εξαρτημάτων, πλακιδίων κ.λ.π. Η καλή κατάσταση ή όχι ενός κοινόχρηστου χώρου, είναι ευθύνη όλων μας. Μετά το Τσερμενι προς τα πάνω, υπάρχουν άλλες τέσσερις παιδικές χαρές, αλλά σε καμία από αυτές δεν έχουν γίνει τόσες καταστροφές.

Σχόλιο - Απάντηση του «Βεροιώτη»: Και ασφαλώς οι πολίτες έχουν ευθύνες και μάλιστα πολλές, όσον αφορά τα πάρκα της πόλης μας. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως και ο δήμος είναι άμοιρος ευθυνών για αυτήν την τραγική κατάσταση... 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ