Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»: Σήμερα μαγειρεύουμε κοτόπουλο του κηπουρού

Επισκεφθήκαμε σήμερα το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» έχοντας αποφασίσει να αγοράσουμε κοτόπουλο για το μεσημεριανό μας τραπέζι. Τη συνταγή φυσικά την αφήσαμε στους ειδικούς, καθώς ο κ. Καδόγλου έχει εξοπλίσει το κατάστημα «Ειλικρίνεια» στην οδό Καρακωστή 15, με την πρωτοποριακή ζυγαριά DIGI SM 5500, που μέσω προγράμματος ενημερώνεται με βίντεο και φωτογραφίες για τα προϊόντα που διαθέτει το κατάστημα, καθώς και με προτεινόμενες συνταγές για το είδος του κρέατος που έχουμε επιλέξει. Η συνταγή της ημέρας; «Κοτόπουλο του κηπουρού» και μάλιστα με την ποιότητα και τις χαμηλές τιμές του κρεοπωλείου «Ειλικρίνεια». ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ:


Κοτόπουλο του κηπουρού

Υλικά
- 1 κοτόπουλο μέτριο σε κομμάτια (θα το βρούμε στα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια» σε πακέτο προσφοράς)
- 1 φλιτζάνι λάδι ελιάς
- 1 κονσέρβα μανιτάρια ολόκληρα
- 1 φλιτζάνι καρότο σε ροδέλες
- 1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε κύβους
- 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 2 σκελήθρες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 2 λεμόνια
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Κορίανδος
- Μοσχοκάρυδο
- Μπαχάρι (σε σκόνη)
- Ρίγανη

Ετοιμασία
1. Σε μια φαρδιά κατσαρόλα και σε δυνατή φωτιά σοτάρουμε πολύ καλά το κοτόπουλο
2. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τα μπαχαρικά (εκτός από τη ρίγανη)
3. Προσθέτουμε τα μανιτάρια, τα καρότα, την πιπεριά, το κρεμμύδι και το σκόρδο πάνω από το κοτόπουλο και σκεπάζουμε την κατσαρόλα για πέντε λαπτά μέχρι να βγουν τα υγρά των λαχανικών.
4. Σβήνουμε με το χυμό των λεμονιών και προσθέτουμε ένα ποτήρι νερό
5. Μόλις πάρει βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το φαγητό μας να σιγοβράσει για 40 λεπτά.
6. Όταν ετοιμαστεί, απομακρύνουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και πασπαλίζουμε με ρίγανη.

Συνοδεύεται με άσπρο ρύζι

Καλή σας όρεξη!





-Ειλικρίνεια 1 Λεωνίδου 2 (Κεντρικής) τηλ. 2331061683

 








-Ειλικρίνεια 2 Καρακωστή 15 τηλ. 2331021811



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ