Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σήμερα μαγειρεύουμε ζουμερές χοιρινές μπριζόλες από το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»

ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ ΓΙΑ ΕΞΤΡΑ ΓΕΥΣΗ
Τα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια» τα γνωρίζουμε και τα εμπιστευόμαστε για την άριστη ποιότητα, την άψογη εξυπηρέτηση και τις προσιτές τιμές. Κάνοντας τα ψώνια για το τραπέζι μας, μια τελευταία στάση για να προμηθευτούμε ό,τι πιο αγνό χρειαζόμαστε για την οικογένειά μας, θα την κάνουμε στα κρεοπωλεία «Ειλικρίνεια». Γιατί όπως μας συμβούλεψε ο υπεύθυνος κ. Σταύρος Καδόγλου, είναι προτιμότερο να ψωνίζουμε το κρέας τελευταίο, ιδίως όταν η θερμοκρασία είναι υψηλή και έχουμε πολλά ψώνια ακόμα στη λίστα μας...
Εμείς σήμερα αγοράσαμε μπριζόλες, εξασφαλίσαμε όμως και ένα από τα πολλά μυστικά του κ. Καδόγλου για σωστό μαγείρεμα. 

ΔΕΙΤΕ:

Τι μπορούμε να κάνουμε όμως για να δώσουμε στις μπριζόλες μας μια πιο ιδιαίτερη γεύση; Ο κ. Καδόγλου μας πρότεινε να κάνουμε μια σωστή προετοιμασία για να γίνουν πιο μαλακές και γευστικές, το γνωστό ως «πικλάρισμα» στη γλώσσα των μαγείρων. 

Για κάθε κιλό χοιρινού θα χρειαστούμε:
-1/2 φλιτζάνι ξύδι
-1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
-2 κουταλιές αλάτι
-όποια μυρωδικά επιθυμούμε
Στη συνέχεια προσθέτουμε αρκετό νερό, ζεσταίνουμε μέχρι να λυώσει η ζάχαρη και το αλάτι και ρίχνουμε το μείγμα σε μια πλαστική λεκάνη. Βυθίζουμε το κρέας μέσα στο μείγμα και το τοποθετούμε στο ψυγείο για 4 εως 48 ώρες.


Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!

Γιατί το καλό κρέας χρειάζεται και σωστό μαγείρεμα για να αναδείξει τις μυρωδιές και τις γεύσεις του.


-Ειλικρίνεια 1 Λεωνίδου 2 (Κεντρικής) τηλ. 2331061683










-Ειλικρίνεια 2 Καρακωστή 15 τηλ. 2331021811

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ