Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανοιξιάτικες αφίξεις στο «Hair Shop»

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΑΛΛΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΩΝ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ
Φέτος την Άνοιξη η μόδα προστάζει χρώματα και αντιθέσεις, ανάλαφρα χτενίσματα και ιδιαίτερα ανοιξιάτικα αξεσουάρ για τα μαλλιά. Όλα αυτά βέβαια αναδεικνύονται με ένα λαμπερό, σωστά ενυδατωμένο πρόπωπο και διακριτικές πινελιές από τα καινούρια χρώματα του μακιγιάζ για την Άνοιξη του 2014. Φέτος ανανεώνουμε το look μας στο κατάστημα «Hair Shop» στη Βενιζέλου 28. Στολίζουμε τα μαλλιά μας με το απόλυτο ανοιξιάτικο trend για τα μαλλιά, τις ανθισμένες κορδέλες και τις girly στέκες, βάζουμε χρώμα στην εμφάνισή μας με τα πιο hot διακοσμητικά νυχιών και περιποιούμαστε το πρόπωπό μας με την καινούρια σειρά προσώπου «TZIMAS Cosmetics»...

που τα προϊόντα του έχουν αγαπηθεί από χιλιάδες γυναίκες και καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας για την περιποίηση του δέρματος. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ...


...Άρτι αφιχθέντα στο κατάστημα «Hair Shop»!


Τα μόνα προϊόντα με ημερομηνία λήξης, φτιαγμένα από Χημικούς-Κοσμητολόγους
Τα προϊόντα ομορφιάς "Tzimas Cosmetics" καλύπτουν όλες τις ανάγκες για την περιποίηση του δέρματος της σύγχρονης γυναίκας. Σχεδιάζονται, παρασκευάζονται και ελέγχονται με μεράκι, υψηλό αίσθημα ευθύνης και με μοναδικό γνώμονα την ασφάλεια του καταναλωτή και την αποτελεσματικότητα του προϊόντος.


Καθαρισμός, Φρεσκάρισμα, Αντιγήρανση, Περιποίηση ματιών, Ενυδάτωση, Αντιγήρανση, Δέρματα με ακμή και Αντηλιακή Προστασία... Ελληνικά προϊόντα που προέρχονται από οικογένεια με μακρά ιστορία στο χώρο των καλλυντικών.


Μεγάλη ποκιλία από αξεσουάρ για τα μαλλιά, λουλουδάτες κορδέλες και πολύχρωμες στέκες, για ένα δροσερό και νεανικό look.


Και αμέτρητα σχέδια διακοσμητικών για τα νύχια που θα αναδείξουν το ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό σας μανικιούρ

















ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ