Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΔΕΙΤΕ: Πασχαλιάτικα gossip από την εκρηκτική «Πετρούλα»

Αγαπημένε μου δαιμονιούλι, χρόνια πολλά και καλό Πάσχα να έχουμε. Τι κάνεις; Εγώ είμαι σπίτι και σιγά σιγά ξεκινάω το μποτέ μου για την σημερινή Ανάσταση. Σχεδιάζω να βγω στο αγαπημένο μου στέκι το «Alobar» με δυο φιλεναδίτσες μου. Πάμε τώρα στα δικά μας. Τι καυτά νέα σου έχω σήμερα; Αχ! Αχ! Αχ! Θα σου πω κουτσομπολάκια από την εμφάνιση του κυρίου Ιβανούλη στη Βέροια. Καταρχήν, ήρθε με μια μερσεντέζ μαύρη και είχε συνέχεια δίπλα του τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Αχ! Θεέ μου τι αρσενικό; Τι στυλ; Αν και ήταν λίγο αμήχανος στην αρχή και έξω από τα νερά του, μου άρεσε πολύ γιατί είχε ένα βλέμμα που εμάς τις γυναίκες μας τρελαίνει. Φοβερό ντύσιμο, τελευταίας λέξης της μόδας παρακαλώ και ευγενικός με όλο τον κόσμο.



Όλοι οι υποψήφιοι και κυρίως οι υποψήφιες έκαναν συνωστισμό για να βγούνε μια φωτογραφία μαζί του. Και ο ίδιος σαν τζέντλεμαν που είναι, δεν αρνήθηκε σε κανέναν. Από την άλλη πλευρά, ο κύριος Ιβανούλης αν και έδειχνε λίγο κουρασμένος, ήταν πολύ γλυκός και ευγενικός. Σε όλη την διάρκεια της επίσκεψής του ήταν προσιτός με όλο τον κόσμο, χαμογελαστός και απλός. Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι ότι δεν είχε καθόλου τουπέ. Να φανταστείς μετά την επίσκεψή του, και ενώ θα περίμενε κανείς, να πάει και να γευματίσει σε γκουρμέ εστιατόριο, αυτός ζήτησε να φάει σουρβά (αν δεν κάνω λάθος είναι ποντιακό φαγητό). 


Πάμε τώρα στο άλλο αρσενικό της Βέροιας που μου προκαλεί ανατριχίλα κάθε φορά που τον βλέπω στην τηλεόραση. Και φυσικά μιλάω για τον Βεροιώτη ηθοποιό Γιώργο Καραμίχο που έκλεισε λέει καλλιτεχνική συνεργασία με την Ιταλίδα σταρ του κινηματογράφου Μαρία Γκαρσία Κουτσινότα. Ειλικρινά ότι και να πω εγώ είναι λίγο. Χίλια μπράβο για το παιδί που δείχνει πραγματικά ότι έχει μεγάλο ταλέντο και έχει φτάσει στην κορυφή. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Και πετυχημένος και κούκλος το μανάρι μου!!!

Αχου!!! Θα σου έγραφα και άλλα πολλά, αλλά δεν προλαβαίνω η παρδάλο. Πρέπει να ετοιμαστώ γιατί σε λίγο θα πρέπει να πάω εκκλησία. Φιλοτουλουμπάκια δαιμονιούλι μου και Καλή Ανάσταση!!! Τα λέμε αύριο...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ