Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Λίνα Θεοδοσιάδου και η Εύη Παχλιβανίδου στη «Δύναμη Πολιτών»

Δυο δυναμικές γυναικείες παρουσίες, η εκπαιδευτικός Εύη Πεχλιβανίδου και η δικηγόρος Λίνα Θεοδοσιάδου - Κότσυφα, θέλοντας να συμμετέχουν ενεργά στην επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν το δήμο Βέροιας, επέλεξαν να σταθούν στο πλευρό του Κώστα Καραπαναγιωτίδη και στο συνδυασμό «Δύναμη Πολιτών» ως υποψήφιες δημοτικοί σύμβουλοι. Αμέσως μετά την απόφασή τους αυτή, δήλωσαν τα εξής:

«Αποφάσισα να συμμετάσχω και εγώ στην δύσκολη πορεία του Κώστα Καραπαναγιωτίδη, που σκοπό έχει την αλλαγή σε έναν τόπο που το έχει τόσο ανάγκη. Με εφόδια τη δουλειά, τη γνώση και τις νέες ιδέες θα προσπαθήσω να συμβάλλω τα μέγιστα στη δυναμική αναγέννηση της πόλης που τόσο αγαπώ».

Η Λίνα Θεοδοσιάδου - Κότσυφα είναι εν ενεργεία δικηγόρος, δραστηριοποιούμενη επαγγελματικά στην πόλη της Βέροιας. Είναι πτυχιούχος της Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στους τομείς Αστικού, Αστικού Δικονομικού και Εργατικού Δικαίου (Α.Π.Θ.). 
«Σε μια εποχή που η Κρίση σκιάζει τα πάντα γύρω μας, ο ρόλος και η ανάγκη παρέμβασης των τοπικών κοινωνιών ενισχύεται. Σε αυτήν λοιπόν την δυσμενή συγκυρία, τα μεγάλα και κούφια λόγια δεν πείθουν πια. Οι πολίτες θέλουν να δουν καθαρά πρόσωπα και πράξεις. Ευκαιρία και εφαλτήριο αλλαγής μπορούν να αποτελέσουν οι Δημοτικές εκλογές του Μαΐου. Σε αυτή την μάχη οφείλει η γενιά μας, να δώσει το στίγμα για την Βέροια της επόμενης δεκαετίας, του 2020. Να διεκδικήσουμε σήμερα μια πόλη ανθρώπινη, πράσινη, καθαρή, ασφαλή, δημιουργική, τουριστική αναδεικνύοντας και αξιοποιώντας τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα. Να επιλέξουμε ανάμεσα σε διαφορετικές προτάσεις, έπειτα από σκέψη και με βάση τα επιχειρήματα και τις λύσεις που θα παρουσιαστούν, καθώς και τα πρόσωπα που θα κληθούν να τις υλοποιήσουν. Διεκδικώντας το λέγειν να γίνει πράττειν... Το ενδιαφέρον και η αγάπη μου για τον Δήμο Βέροιας με οδήγησε στην απόφαση να δραστηριοποιηθώ. Έπειτα από την τιμητική πρόταση του Κώστα Καραπαναγιωτίδη να συμπεριληφθώ στον Συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ», αποφάσισα να δώσω όλες μου τις δυνάμεις προς αυτήν την κατεύθυνση, θέτοντας υποψηφιότητα στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ