Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Σπάει ταμεία» η θεϊκή ποδοσφαιρική ανάλυση του «Νίκου Αλέφαντου»

Γεια σου Νικόλα. Γεια σου και εσένα φίλτατε «Βεροιώτη». Τι κάνεις; Τι να κάνω μωρέ, έχω βγάλει τα κομπιουτεράκια μου και μετράω τους βαθμούς της τελευταίας αγωνιστικής. Και τι βλέπεις; Βλέπω ότι κατά 90% έχουμε ξεπεράσει τον κίνδυνο του υποβιβασμού αλλά το σενάριο των μπαράζ είναι πολύ εφικτό. Χρειάζεται γενικός ξεσηκωμός για τον αγώνα με την Τρίπολη. «Αρβανιτίνιο» βάλε δωρεάν είσοδο για όλο τον κόσμο, για να γεμίσει ασφυκτικά το γήπεδο. Παιδιά, σκυλιά, γατιά όλοι στο δημοτικό στάδιο για να ενισχύσουμε τη Βασίλισσα. Καταρχήν δεν σε ρώτησα πως είδες χθες το ματσάκι με τον Πανιώνιο;

Κοίταξε να δεις, η Βέροια από το πρώτο κιόλας λεπτό της αναμέτρησης μπήκε πολύ δυνατά και πίεσε τον αντίπαλο. Φαινόταν από το στυλ του παιχνιδιού ότι θα μπει το γκολάκι και όπως έγινε τελικά. Ρε Μπεν τι έγινε πάλι; Το καρφίτσωσες και αυτό το γκολάκι; Εσύ ρε μάγκα έχεις σπάσει όλα τα κοντέρ. Σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Θεωρώ πως το καλοκαίρι κάποια μεγάλη ομάδα θα κάνει κίνηση για να τον αποκτήσει. Ο άνθρωπος είναι ο «Πελέ» της Ημαθίας. Ρε Αλέφα μήπως υπερβάλλεις λιγάκι; Σταμάτα εσύ μωρέ που θα μας πεις ότι υπερβάλλουμε κιόλας. Πήγαινε γράψε κανένα άρθρο για καμιά καλτσοδέτα και άσε τους επιστήμονες να μιλήσουν για ποδόσφαιρο. Το παιδί αυτό ξέρει 100 κιλά μπάλα!!! Τώρα που το θυμήθηκα, ρε Μπαργκάν, το κατάλαβες ότι χθες το απόγευμα γλίστρησες 6 φορές μέσα στον αγωνιστικό χώρο; Τι ήταν αυτό το πράγμα; Μια, δυο, τρεις και στην τελευταία φάση έβγαλες μόνος σου την μπάλα πλάγιο άουτ, σε δικό σου κιόλας κοντρόλ. Βρε αγόρι μου, εσύ ξέρεις πολλά καντάρια μπάλα, επιτέλους δείξτο στο γρασίδι. Από την άλλη πλευρά, τώρα που το θυμήθηκα, τι γκολάρα έβαλε αυτός ο Γκονσάλβες; Τι παραθυράτο γκόλ ήταν αυτό; Ρε εσύ, το είδα live και έπαθα την πλάκα της ζωής μου. Τι φάλτσο μπανάνα ήταν αυτό έξω από την μεγάλη περιοχή; Τι κρεμούλα έδωσε στον αντίπαλο τερματοφύλακα; Μιλάμε, το είδα σε επανάληψη πέντε φορές και ακόμα εκσπερματώνω!!! Πω, πω, πω, πω, πω, πω που λέει και η Γωγώ Τσάμπα. 
Άσχετο, η φίλη σου η Τζαβάρα στο OLA LIVE τι κάνει; 
Για το Καλάσνικοφ λές; Αυτή ρε εσύ, μοιράζει κρεμούλες!!! Το κορίτσι είναι ΘΑΝΑΤΟΣ. Την βλέπουν οι θαμώνες του μαγαζιού και λιώνουν. Πάνω στην πίστα... Έλενα την λένε και όλα τα Βεροιωτάκια κλαίνε!!! 
Πραγματικά υποπολυβόλο που ρίχνει κατά ριπάς. Τις προάλλες μπάνισα μια παρέα τεσσάρων ανδρών που για δυο ώρες την κοιτούσαν με ανοιχτό το στόμα δίχως να μιλήσουν μεταξύ τους. Απίστευτο!!! Και να ξέρεις από ότι έχω μάθει είναι και πολύ καλό κορίτσι! Την πάω με χίλια... Είναι ΘΕΑ!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ